2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم انتخاب کردم اینجوری تنها باشم اشتباه کردم  تو سخت ترین روزتی زندگیم تنهام تو خوش ...

چرا تنهايي؟؟

ازخانوادت دوري يا قطع رابطه؟؟

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
منم دلتنگم خسته ام از تنهایی

کاری ام نمیتونم کنم جز صبر

😔

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
من خودم انتخاب کردم اینجوری تنها باشم اشتباه کردم  تو سخت ترین روزتی زندگیم تنهام تو خوش ...

نه مال من دست خودم نبود.یه مادر مریض آلزایمری دارم .خواهر برادرمم اصلا سراغی ازم نمیگیرن.الان چند ساله همین وضعه.شوهرمم که اصلا نمیشه باهاش درد و دل کنی.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

از شوهرم از مادرم از همه ..همه اونایی که دارن باعث میشن خورد شم له شم و دیگه امیدی به زندگی نداشته باشم  دلم گرفته از خدایی که هست ولی انگار توی زندگی ما نیست خدایی که میگن از ته دل صداش کن میشنوه ولی انگا نه انگا دلم گرفته از مردمی ک درک نمیکنن و فقط میگن به خدا بسپار و خدایی که جوابی نداره دلم گرفته از امام حسین از امام رضا از همشون ک هیچکدومصون جواب نمیدن و اخرشم میگن حتما قسمت نبوده

متولد ۱۳۷۹ نیستم فقط سایت ۱۳۹۷ قبول نمیکرد منم دوتا رقم اخرشو جا به جا کردم  

منم دلم گرفته میگم دنیا دو روزه چرا انقدر کم خانوادمو میبینم مامانم نزدیکه خودمونه خواهرامم یه 1ساعتی قابلیت تا خونشون ولی بدونه دعوت نمی تونیم بریم خونتون زندگیا خیلی سخت شده

بر محمدو آله محمد صلوات
چرا تنهايي؟؟ ازخانوادت دوري يا قطع رابطه؟؟

دورم اما اونموقع ک من حامله نبودم خیلی میرفتم

اما الان ک حامله ام نیستن انمیا ن و کاراشونو بهونه میکنن حاضر نیستن تو سختی راه بیفتن حتما ا لان حس میکنم اونی ک مشتاق بود منم شدیدا ازشون دلگیرم شدیدا احساس تنهایی دارم 

هزار بار مامانم درباره اینکه بعد زایمان چجوری بیاد خونمون حرف زده ک من بیام این چی میشه فلان چیز چی میشه اصن تو بیا اینجا زایمان کن اما نرفتم انتظاری ام ندارم ک بیاد 

خانواده همسرم همیشه بودن تو بارداریمم بارها اومدن مهمونی ناهار شام اما از وقتی دکتر بهم استراحت داد دیگ حتی ی زنگ نمیزنن کاملا غیب شدن با خودم میگم خدایا یعنی انقد بد بودم برا اطرافیانم؟!

تا فردا باید پروژه امو بنویسم هنوز نصفشو نرسوندم

از طرفیم نه ماهه اقدام کردم ولی از نی نی خبری نیست همش فکرم درگیره

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤