2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مرغ رو با ادویه و زعفرون ماساژ میدم و با فلفل دلمه ای و پیاز میزارم یه ساعت استراحت کنه

بعد هم سرخشون میکنم و میزارم بپزه

آخر سر هم رب رو سرخ میکنم و میریزم روش 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

آب کم بریز پیاز فراوون نمکش هم کمی زیاد باشه شور نه ها ولیکم نمک  خیلی بدمیشه مرغ.آخرش یا سر قاشق غذاخوری رب بزن به آب مرغ مرغت سرخ کن بزار تو سسش یا بزارتو  آبش کامل بپز بعد سرخش کن با کره

خنده خوشایند ترین فریب این روزهاست......

من گاهی اوقات اینجوری درست می کنم: مرغ را با پیاز ادویه و ابلیمو و زعفران می پزم یه کم. بعد کف قابلمه ای ک میخوام برنج بپزم را روغن می ریزم مرغ ها را می چینم کف قابلمه و برنج ابکش را می ریزم روش و دم می ذارم. عاالی میشه 😋

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍

اول از همه مرغ رو بعد اینکه شستی بزار تو اب جوش یه کوچویو قل بخوره تا خون ابه و سیاهیشو به اب پس بده و اینجوری مرغت سفید میشه

بعد تو یه قابلمه خالی یه پیاز تفت بده مرغت رو هم خیلی کم با اون پیاز تفت بده و بعد یکم روش اب بریز نمک اضافه کن و بذار قشنگ بپزه

بعد اینکه پخت تو یه ماهی تابه یکم از اب مرغت رو بردار خیلی کم روغن بریز توش رب و زعفرون بریز و وقتی جوش اومد مرغت رو بزار تو این سس و شعله رو کم کن بذار رنگ بگیره

و خدایی که بشدت کافیست... 

خانوما اول از همه مرغ رو جرمگيري كنين هميشه هورموناش رو كمتر ميكنه

مرغ رو با اب خالي بذاريد رو گاز در حد ٤ ٥ دقيقا بعد در بياريد اب رو بريزيد و مرغا و قابلمه رو تميز بشوريد بعدش با ادويه جات ابپز كنيد يا سرخ هرجوري كه ميخوايد

خواهيد ديد اون ابي كه از جرمگيري مرغا ميريزيد چقد بدبو و كدر هست

دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند