2777
2789
عنوان

رازیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 34 پست
سلام عزیزم دیگه کلا نخورم؟قطعش کنم؟

رازیانه حالت زنانه شما رو تقویت میکنه،جوری که شوهرتون شگفت زده میشه

ضمنا سینه و باس ن هم فرم میده،به شرطی شش ماه مداوم بخورید،البته بجز روزهای قاعدگی

زیاد خوردی هر بدنی به یه مقدارش واکنش نشون میده من خودم ده روز بعد از پاک شدنم دو روز در میون دم میکنم میخورم شاید هم بیشتر دو روز بشه اما مرتب کرده تقریبا

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من که هیچ فرقی به حالم نمیکنه هرچقدرم بخورم.بچه ها راسته رازبانه بچه رو دختر میکنه

من شنیدم بخاطر طبع گرمش بچه رو پسر میکنه 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
زیاد خوردی هر بدنی به یه مقدارش واکنش نشون میده من خودم ده روز بعد از پاک شدنم دو روز در میون دم میک ...

راستی من یه استکان هم دم میکنم با نوک قاشق عسل میخورم

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
دم کرده ش رو خوردم شما چند وقت بعد از قطع کردنش پریود شدی؟

من از بعده پریودی تا چند روز پیش استفاده کردم بعده 40 روز هنوز پریود نشدم امروز میخام برم پروژسترون بزنم؟؟

تنبلی تخمدان شما در چ حده

الهی شکرت 
زیاد خوردی هر بدنی به یه مقدارش واکنش نشون میده من خودم ده روز بعد از پاک شدنم دو روز در میون دم میک ...

پس منم بعداز تموم شدن این دوره م اینجوری بخورم بهتره فکر کنم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
پس شنبه حتما برو گلم یا اگر شمارشو داری بهش پی ام بده 

شماره ش رو دارم

قرار بود ایندفعه که پریود میشم روز سومش برم که سونو بشم خب خیلی زود شدم الان

من از بعده پریودی تا چند روز پیش استفاده کردم بعده 40 روز هنوز پریود نشدم امروز میخام برم پروژسترون ...

۳ ماه پیش دکتر بهم گفت خفیفه واسه ۳ ماه بهم گلوکوفاژ و پروژسترون داد گفت داروهات تموم شد اگه باردار نشدی روز ۳ پریودیت بیا 

۳ ماه پیش دکتر بهم گفت خفیفه واسه ۳ ماه بهم گلوکوفاژ و پروژسترون داد گفت داروهات تموم شد اگه باردار ...

ینی با امپول پروزسترون پریود شدین شما؟؟

عوارضی براتون نداشت؟ من اولباره میخام استفاده کنم

الهی شکرت 
ینی با امپول پروزسترون پریود شدین شما؟؟ عوارضی براتون نداشت؟ من اولباره میخام استفاده کنم

ماه اولی که اقدام کردم ۲ ماه پریود نشدم با آمپول پریود شدم

تا این ماه قرصش رو از شب ۱۵ پریودی تا ۱۰ شب شبی ۲ تا دونه میخوردم 

عوارض که زیاد داشتن ولی نمیدونم بخاطر آمپول بود یا قرصام

ماه اولی که اقدام کردم ۲ ماه پریود نشدم با آمپول پریود شدم تا این ماه قرصش رو از شب ۱۵ پریودی تا ۱۰ ...

چند روز بعده امپول پریود شدین؟

عوارضش چیا بودن

من اینماه میخام حتما بگیره چون دیگه اقام میره تا چندماه نیستش😜میخام هر جور شده بگیره

الهی شکرت 
چند روز بعده امپول پریود شدین؟ عوارضش چیا بودن من اینماه میخام حتما بگیره چون دیگه اقام میره تا چن ...

دقیقا ۷ روز

چقدرم آمپول دردناکیه واسه من اولش درد نداشت ولی تا چند روز جاش گلوله شده بود و درد داشت 

انشالله که بگیره

شما چندماه اقدامی؟

دقیقا ۷ روز چقدرم آمپول دردناکیه واسه من اولش درد نداشت ولی تا چند روز جاش گلوله شده بود و درد داشت ...

شش ماهه ازدواج کردم هر 6 ماهو اقدام داشتم خخخ

البته شوهرم میگه فعلا بچه زوده

ولی اون کی حالیشه ک سن من هر چ بالاتر بره شرایط واسه من سختتر میشه الان 29 سالمه.سونو هم دادم گفت یکم تنبلی تخمدان داری.

واسه اینماهم دکتر hcg و کلومفین نوشته گفت اینجوری باعث بارداری زودرس میشی دیگه الله اعلم

الهی شکرت 
شش ماهه ازدواج کردم هر 6 ماهو اقدام داشتم خخخ البته شوهرم میگه فعلا بچه زوده ولی اون کی حالیشه ک س ...

انشالله بزودی نی نی دار بشی

منم ۶ ماهه اقدامم ولی فعلا که نتیجه نگرفتم

شوهرم آزمایش داده فهمیدیم تعداد اسپرم اونم کمه