2777
2789

تولد ٧ سالگيم يه تولد گرفته بودن برام همه دوستامم بودن بعد مادربزرگم سرويس قابلمه روحى گرفته ازين ديگاى بزرگ روحى كه رو هم مياد تا كوچيك😄حالا جالبيش اينه كادو هم كرده بودن يه كاغذ كادوى نارنجى😄 موندم چجورى قابلمه به اون بزرگى رو كادو كرده بودن😬

دوميش تازه عروس كه بودم خواهرشوهرم يه ظرف پيركس ازينا كه توش موج داره داد فكر كنم ١١٦ سال تو كمدش مونده بود آخر نصيب من شد😄

يبارم دوست شوهرم براى اولين با اومدن خونم يه دست فنجون قهوه آورد كارتنش رنگش رفته بود مچاله شده بود از بس ازين دست به اون دست شده بود معلوم بود كلى مهمونى رو طى كرده بود خيلى خسته بود😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست پسر قبلیم یه بار برام یه عطر خریده بود فکر کنم ۲۰ تومن بود درش روبان داشت بوی حشره کش میداد😂 یه بارم یه شال گرفته بود ازش میشد به عنوان پتو استفاده کرد هم از نظر طرح و رنگ هم ضخامت

مرحوم سلیقه خوبی داشت

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

تولد۲۳ سالگیم برام دوست بیشعورم کادو پوشک بچه اورد😲😲میگفت لازمت میشه 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

😐مادرشوهرم ی لباس خیلی خوشگل بهم هدیه داد البته از نظر خودش دو سه سایزم بزرگتر بود تمام دخترا و عروساشم از اون میپوشیدن همونجوری مونده تو کمدم

عشقم دخترم 💜