2777
2789
عنوان

فولیک اسید

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 34 پست
خب پس میشی خب قرصاتو سراولی هم خوردی؟سعی کن کم خون نباشی اسیدفولیک هم بخورامکانش هست

نه سر اولی هیچ نخوردم 

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

من یبار از یه ماما پرسیدم گفت واسه اینکه بچه باهوش تر بشه میخورن،ولی خواهر شوهر من واسه اولی سه ماه ...

عزیزم حرفی که شما زدی به هوش ارتباطی نداره,اگه بچه ای زودتر یاد میگیره دلیل بر باهوش بودنش نیست😅و بچه ای که دیر یاد میگیره هم دلیل بر خنگ بودنش نیست😉دومی هوش شنیداری بهتری داره❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسید فولیک تجویز میشه که:1خستگی مادر رو در طول بارداری کم کنه2چون کوفاکتور خیلی از انزیم هاست,مادر ارامش بیشتری داره3به خونسازی کمک میکنه,شما بالاخره خونریزی هم خواهی داشت,4به رشد بهتر جنین شما کمک میکنه5جنین کلی از مواد بدن شما رو مصرف میکنه و باید به برگشتش فک کرد❤

اسید فولیک تجویز میشه که:1خستگی مادر رو در طول بارداری کم کنه2چون کوفاکتور خیلی از انزیم هاست,مادر ا ...

ممنون😍

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

عزیزم حرفی که شما زدی به هوش ارتباطی نداره,اگه بچه ای زودتر یاد میگیره دلیل بر باهوش بودنش نیست😅و ب ...

نه کلا تو همه چیز باهوش تره،هرسوالی میپرسی یکم مکث میکنه و جواب میده،یعنی با فکر حرف میزنه،قشنگ تو یه جمع ده تا بچه،کاملا مشخص میشه باهوش بودنش،پیش پزشک مشاور کودکم بردن و تایید کرده سطح هوشیه بالایی داره،ژنتیک هم هست،به شوهره من که داییش میشه رفته.😁