2777
2789
عنوان

همسایه...

260 بازدید | 15 پست

بچه هامن سه ساله تو ی ساختمون زندگی میکنم ی همسایه باهام اشناشدو خ خوب بود منم غریب خ هواموداشت ازتنهایی دراوردم حالا بعداز سه سال همسایه های دبگه گفتن ک خ خرابه باهاش نگردچجوری نفهمیدی خ وقته توشوکم اخه خ زن خوییه بعد ک زیرنظرش داشتم دیدم اره همینجوره حالا رفتوامدمو کم کردم...بنظرتون چکارکنم همینجوررفتوامدموکم کنم تا قطع بشه ی

یعنی چی خرابه؟؟ از کجا فهمیدی؟؟؟ شاید سوتفاهمه

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاً خودت چی ازش دیدی که اینجور فکر میکنی؟

محرده خانومه؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

گوشیش ک زنگ میخورد هی میگف خواهرش دایورت میکنه مزاحماشورومن ک دیدم نه کلا رفیقا خودشه.

یروز من دم ساختمون بودم ک سبزی فروش بیاد ی پرایدی کباب داد به پسرش و رفت بعدخواهرش قبل ابنکه من ایناروبگم گف باید کبابی رفیق شده

چی ازش دیدی مگه،مطمئنی??

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....

شوهرنداره??

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....
دقیقاً خودت چی ازش دیدی که اینجور فکر میکنی؟ محرده خانومه؟

من اصلا حواسم نبودخب هرکسی مزاحم داره فقط باهاش بیرون ک میرفتم خ چشش توخیابون میچرخید.سنش زیاده ۴۴ی پسر دبستانیم داره 

خب خ باهام خوب بوده بدی ازش واقعا ندیذم مامانم میگف تااین هس من خیالم راحت زن خ خوبیه ولی خب مث اینکه اینکارسو باهمه مردارفیقه

دقیقاً خودت چی ازش دیدی که اینجور فکر میکنی؟ محرده خانومه؟

خودم اینکه خ مزاحم داره و جواب همخ میده بعدبمن میگه ک مراحم خواهرمه میخوادزوهرش نفهمه دایورت میکنه رومن..

اینکه خواهرش میگف کبابی دوس شده اونو خودم دیدم یبارگوشیشوداد گف حافظه من پرشده خالی کن دستم رفت توتلگرام هرچی اسم پسربود توش بود

لباس فروشی ک میرفتم یبار ی فروشنده بهم گفت بااین نگرد بعدها بهم گفت این ادم خوبی نیس همسایه ها رفتوامدشونو کم کرده بودن ک ازشون پرسیدم گفتماهم فهمیدیمو کم کردیم

خودم اینکه خ مزاحم داره و جواب همخ میده بعدبمن میگه ک مراحم خواهرمه میخوادزوهرش نفهمه دایورت میکنه ر ...

باهاش قطع ارتباط کن بااین اخلاقایی که داره 

ولی اگه بین همسایه هاتون کسی هم سن خودتون وموجه هست سلام علیک داشته باشید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

حالا واقعا موندم بمنک هیچ بدی نکرده انگار متوجه شده یجوریم چون ازبس شوکه بودم یهو کشیدم کنار و فهمیده

خواستم بهش بگم ی خانمه بهم گفته همسایتون ابنجورگفتم بقول خودش هرکیوتوگورخودش میزارن دخالت نکنم

باهاش قطع ارتباط کن بااین اخلاقایی که داره  ولی اگه بین همسایه هاتون کسی هم سن خودتون وموجه هس ...

واقعاموندم.

همسایه های دیگه هستن باهمشون سلام علیک دارم ساختمون خوبی بودتااینکه فهمیدم این یکی اینجوره 

بیشتراین واحدام همشهری خودشن یکیشون اومدخونمون

اینم بعدش اومد گف چجورشده این اومده خونتون احساس میکنم خودش میدونه این همشهریاش خبردارن ترسیده بمنی ک غریبه ام بگن