2777
2789
عنوان

مامانای خرداد و تیر ۹۸ (انرژی مثبت )

| مشاهده متن کامل بحث + 445831 بازدید | 47801 پست
خیلی نگرانم اینقد گریه کردم سرم داره میترکه

نگران نباش گفتم که خیلی ها لک دارن.منم داشتم که با سونو فهمیدم هماتوم مدتی دارم شیاف استفاده میکنم .حتی کسایی که به خونریزی افتادن هم اکثرن نی نی هاشون سالم بدنیا اومدن نگران دوتا لک نباش عزیزم.ولی برو دکتر تا بیشتر نشه.پروژسترون جای جنین محکم میکنه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
سلام به همگي استارتر عزيزم ميشه اسم من رو از ليست مامانهاي تير حذف كني عشقم؟  روز سه شنبه به ...

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم ، انشاالله خدا به زودی دلت رو شاد کنه

منم احتمالا مثل شماست وضعم ، سه شنبه وقت دکتر دارم

از چهارشنبه لکه بینی دارم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش گفتم که خیلی ها لک دارن.منم داشتم که با سونو فهمیدم هماتوم مدتی دارم شیاف استفاده میکنم . ...

ممنون عزیزم که جواب دادی و باعث دلگرمیم شدی اره حتما میرم امروز 

استرس برات بده احتمالن مثل من استراحت مطلق برات مینویسه چون با دراز کشیدن خوب میشی.اروم اروم راه برو.پله بالا پایین نکن.فرنگی استفاده کن.حریره نشاسته درست کن تو نت دستورش هست.باسلق هم خوبه.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
ممنون عزیزم که جواب دادی و باعث دلگرمیم شدی اره حتما میرم امروز 

چیزی نیست گلم فقط باید یه مدت به خودت استراحت بدی.انشالله زود خوب میشی

سلام مامانای مهربون صبح بخیر  هرکسی بیداره لطفا اگه میدونه جواب بده از نصف شب کمردرد و زیر دل ...

سلام عزیزم حتما برو دکتر ، شاید لازم باشه بهت شیاف بدن . البته نمی دونم اونجا هم شیاف می دن عین ایران یا نه . بعضی کشورها نمی دن . ولی خیلی نترس و نگران نباش فقط ریلکس باش و استراحت کن بعدش

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  

بچه ها مگه مراکز بیمه یا بیمارستان میلاد رایگان  نیست ؟ خواهر من بیمه تامین اجتماعی بود چند سال پیش رفت میلاد همه چیزش رایگان بود با بیمه . 

منم 10 هفته و سه روزمه دو هفته دیگه باید برم سونو غربالگری از روز اول تا الانم تهوع دارم و سوء هاضمه

سلام عزیزم خوش آمدی.  چند سالتونه   نی نی چندم ؟