2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 25 پست
شوهرمن همون اول اینستامنوحذف کرد,خودشم نصب نکرده,توهم اینکاروبکن  نی نی سایتم سریع ترک کن :-)

شوهر منم...خودشم نداره اصلا تو فضای مجازی نیست لز منم قول گرفت نداشته باشم منم ندارم گاهی میام اینجا فقط

وقتی توافق بشه که تو این فضاها نباشن این صحبت هم بینشون پیش میاد که چرا؟؟ بعد باهم صحبت میکنن میگن ک ...

دختری تو پیجش نیست،فقط فامیل ان،اونایی ک پیام میدن پیج فیکن و من بدم می یاد 

و مزاحم زیاد داشتیم تو زندگیمون موقع دوستیمونم اول اسممو گذاشت بیو پیجش خب میدونم کسایی که آشنا بودن و از دوستیمونم خبر داشت بهش پیام میدادن وبهم میگفت 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره،و تاحالا باکسی نبودم و فقط دوسال باهم دوست بودیم،شکم به خاطر اینه که من خیلی میبینم دنیاش خرابه ...

شما اولین کاری که باید بکنین از این افراد دور شین، به اتفاقاتی که براشون میافته دقت نکنین، خبرهای خیانت رو نخونین.. شما فقط حساس شدین، مثل افرادی که یکی از عزیزانشون خدای نکرده مریضی سختی میگیرن و بعد از دیدنش تا یه مدت با خودشون درگیر میشن که نکنه منم بگیرم تا یه جایشون درد میگیره فکر میکنن سرطان گرفتن.

از طرفی وقتی شما هم دیدین طرفتون در معرض این مسایل هست طبیعی هست حساسیتون بیشتر شده، اینها حل شدنیه.. بهش بگین پیجش رو پرایوت کنه، هر غریبه ای پیام داد جواب نده و باز هم نکنه پیامشو وبعد بلاک کنه، هیچ غریبه ای رو فالو و فالو بک نکنه. باید بهتون اجازه بده گوشیشو اگه حساس شدین چک کنین. بگین گمکتون کنه تا از حساسیتون کم شه و در مدت کوتاهی این حساسیت میتونه از بین بره ولی اگه توجه نکنه به این حرفا و حرکات مشکوک بکنه و یا بگه شما الکی حساسی و کمکتون نکنه حال شما خوب نخواهد شد.

مدت ها پیش آموختم که هرگز نباید با یک خوک کشتی گرفت، چون هر دو کثیف می شوید و خوک هم از این کار لذت می برد. جرج برنارد شاو
شوهر منم...خودشم نداره اصلا تو فضای مجازی نیست لز منم قول گرفت نداشته باشم منم ندارم گاهی میام اینجا ...

اصلا زیاد اهل این چیزا نیست که بره،شاید دو روزی ی 30دیقه زیاد نمیره ولی پیام ک میدنش من بدم می یاد

شما اولین کاری که باید بکنین از این افراد دور شین، به اتفاقاتی که براشون میافته دقت نکنین، خبرهای خی ...

نه همکار می‌کنه که من شک نداشته باشم حتی جلو خودمم میرم اینستا تو دایرکت کسی پیام دادش نشونم میده و اینکه من چون چکم نمیکنه و گوشیمو نمیخاد منم نمیخام ولی من رمز اونو بلدم اون نمیدونه رمز منو 

اصلا زیاد اهل این چیزا نیست که بره،شاید دو روزی ی 30دیقه زیاد نمیره ولی پیام ک میدنش من بدم می یاد

عزیزم پس باهاش صحبت کن بگو دوس نداری بگو این پیاما میاد برات من اذیت میشم ازش یخواه پاک کنه اعصابتونم الکی خورد نمیشه زندگی آدم ارزشش بیشتر از این چیزاش 

در ضمن عکس اینستاشو هم عوض کنه و عکس ساده بزاره.. کی گفته تو ایسنتا کسی به پسرا پیام میده؟؟

مدت ها پیش آموختم که هرگز نباید با یک خوک کشتی گرفت، چون هر دو کثیف می شوید و خوک هم از این کار لذت می برد. جرج برنارد شاو
عزیزم پس باهاش صحبت کن بگو دوس نداری بگو این پیاما میاد برات من اذیت میشم ازش یخواه پاک کنه اعصابتون ...

نمیخام محدودش کنم چون محدودم نمیکنه،و من واقعا دوسش دارم و واقعا عاشق هم ایم

و میدونممم درست استفاده می‌کنه

کارهایی که گفتم رو بگین انجام بده، شما هم فکر کنین با خودتون که اگه واقعا نامزد مرد درستی باشه و صادق باشه

اینجوری از دستش میدینا...

زیاد از حد دوسش نداشته باشین.. پیشنهاد میکنم عاشق نشین بیش از حد.. اونی که حق شما باشه نصیبتون خواهد شد

زیاد  دوست داشتن در بعضی افراد به بد دلی میرسه متاسفانه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز