2821
2789
عنوان

عینک فروشی

1156 بازدید | 17 پست

بچه ها یه جاییو توی تهران میشناسین که عینکای اصل دودی بده .. قیمتاشم مناسب باشه ..مثلا از 150 بالا شروع بشه ...فلسطین که خدای گرونیه ..کمتر از 500 نیس اونجا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ایران خیلی گرونتر میدن

خب پس شانس اوردى از ايران نخريدى !

من ٥ سال توى كار عينك بودم به هيچ عنوان عينك اصل داخل ايران نمياد ما تحريم هستيم و غير اون گرونه عينك اصل و اصلا نميخرن مخصوصا سوارسكى كه سنگ داره 

داخل ايران فقط هاى كپى و درجه يك دو سه وجود داره اونم اگر بدونيد چقدر ارزون درمياد براشون چند ميفروشن شاخ درمياريد !!

كار عينك ١٠٠٠ درصد سوده 😃😃

خب پس شانس اوردى از ايران نخريدى ! من ٥ سال توى كار عينك بودم به هيچ عنوان عينك اصل داخل ايران نميا ...

یه نمایندگی زده سام سنتر خیلی نجومیه قیمتاش البته من تهران نیستم چند سال پیش رفتم ست گوشواره برا انگشترم بگیرم اصلا اون زمان ۵ برابر بودن قیمتاش

بنده خدا اون پانصدی هم اصل نیست، اصل از سه چهار تومن شروع میشه اما عینک استاندارد ۱۵۰ ت هست، مرکزش ...

خب منظورم از اصل همون استاندارد بود که چشمو ضعیف نکنه ...برای چشم خوب باشه ..کجا هست برم بگیرم

خيابان جمهورى هم عمده فروش هستن كه فقط به مغازه دارها ميدن به شخص عادى نميفروشن

خب منظورم از اصل همون استاندارد بود که چشمو ضعیف نکنه ...برای چشم خوب باشه ..کجا هست برم بگیرم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز