2777
2789
عنوان

کارهای ضروری قبل سزارین !!

15312 بازدید | 15 پست

دو هفته دیگه سزارین دارم قبلش چه کارهایی باید انجام بدم که بعدا پشیمون و اذیت نشم ؟

مثلا میدونم که کرم شقاق سینه قبل و بعد سزارین بزنم که بخاطر شیر دادن اذیت نشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من سینه ام اذیت کرد و نمیتونستم بشینم و حتی پهلو ب پهلو سم

دیگه ببین جراحیه!

اذیت خودشو داره

چند روز اول

ولی کم کم و ایشالله تا ۱۰ خیلی بهتر میشی

من عاشق سزارینم

و از طبیعی نفرت دارم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بیشتر ببینید

امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی 

من تجربیات خودمو میگم بت 

ی شیشه نسکافه و ی فلاکس اب جوش حتما با خودت داشته باش بعد عمل ک میگن مایعات بخور فقط نسکافه بخور  ک هم زود مواد بی حسی بیهوشی رو دفع میکنه هم خونریزی رو کنترل میکنه هم ارام بخشه

ی بسته شیاف دیکلوفناک خودت جداگانه بخر ببر 

هر سه چهار ساعت بذار تا هیچ دردی نداشته باشی بتونی ب کارای خودت و بچت برسی 

بعد عمل اگه با بی حسی هستی  زیر سرت باید تخت باشه

و سرتو ب هیچ عنوان بالا نگیر زیادم حرف نزن تا بعد ها سردرد نگیری 

ی کمپوت گلابی با خودت داشته باشه بعد عمل باید اجابت مزاج داشته باشی تا نرخصت کنن 

کمپوت کمک کننده اس 

برا بچت حتما شیر خشک و شیشه شیر همراه ت باشه اگه ی درصد شیرت نیومد یکی دوبار شیر خشک بدی تا هم قند بچت نیفته هم جون داشته باشه میک بزنه 

بچه هر چی خوب میک بزنه سریع تر شیرت میاد 

امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی  من تجربیات خودمو میگم بت  ی شیشه نسکافه و ی فلاکس اب جو ...

استارتر نیست فک کنم

من ب جاش تشکر میکنم عزیزم

چ چیزای خوبی نوشتی😘😘😘

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔