2777
2789
اول خدا بازم خدا و در آخر خدا ولی ی سری کارهم هست ک جواب میده مامان من بعده سه تا دختر پسردارشد  ...

دکتر زنان خوب 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2136376/پسردار-شدن?postId=71773838#

برو اينجا رو بخون

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بیشتر توضیح میدی اقدام کی باشه دقیقا  و بیشتر بگو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2136376/پسردار-شدن?postId=71773838# 

برو اينجا رو بخون😄انشالله نتيجه ميگيري

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2136376/پسردار-شدن?postId=71773838#   برو اينجا رو ب ...

ممنون ❤️

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2136376/پسردار-شدن?postId=71773838# برو اينجا رو بخون

خدا کنه جواب بده

اول خدا بازم خدا و در آخر خدا ولی ی سری کارهم هست ک جواب میده مامان من بعده سه تا دختر پسردارشد  ...

شرمنده عزیزم مزاحمت میشم ، چندتا از چیزای اساسی که مادرتون تو رژیم رعایت میکردن رو میتونی بگی؟

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
شرمنده عزیزم مزاحمت میشم ، چندتا از چیزای اساسی که مادرتون تو رژیم رعایت میکردن رو میتونی بگی؟

عزیزم آزمایش اسپرم بده شوهرت تعدادش بالای۵۰میلیون باشه تحرک گریدآ بالای۳۰و تحرک کل بالای۶۰درصد باشه اگه نبود دارو مصرف کنه زن تو پریودش کلی خرما بخوره و دمکرده زعفران با نبات و دمنوش زنجبیل و دارچین و کاچی بخوره ب جای صبحونه اصلا اصلآ میوه و خیار گوجه نخوره جز موز بعدش مرغ و گوشت گوساله و برنج و ماکارونی و سویا و لبنیات نخوره تو پریودش پسته و گردو بخوره بعدش توت فرنگی هم بخوره سیب زمینی آب پز هم بخوره

عزیزم آزمایش اسپرم بده شوهرت تعدادش بالای۵۰میلیون باشه تحرک گریدآ بالای۳۰و تحرک کل بالای۶۰درصد باشه ...

مرسی گلم 🌹❤️😙

بعدش حتما واسه پیداکردن تخمک گذاری سونو بده و آمپول بزنه بعد اقدام داشته باشه فقط ی بار و از اول تا۱۴پری اقدام نداشته باشن ک ضعیف نشه شوهرش و هر روز ناشتا سیاهدانه نیمکوب و عسل بخورید جفتتون ب شوهرتم ناشتا عسل و پودر دارچین و زنجبیل و هل و میخک و خرنوب و جنسینگ و جوزهندی بده ی قاشق از سه ماه قبل اقدام و خودتم از سه ماه قبل سیاهدانه و عسل ناشتا بخور ی قاشق غذاخوری و تو پریودت تخم هویج دم کن بخور با عسل و مویز و شیره انگور زیاد بخور و بجای روغن تو پریودت روغن زیتون استفاده کن بعده هر غدای ک خوردی ده تا دونه فلفل سیاه سالم قورت بده

خودتم ب هیچ عنوان عفونت نداشته باش و از هفت تاده پری شبی ی اپلیکاتور اصل عسل واژینال کن از عفونت پاک ...

وای مرسی گلم 

یه سوال بی ربط بپرسم 🤭 اونوقت داداشتون (سلامت باشه همیشه ) رنگ پوستش تیره نشده با این همه گرمیجات ؟؟؟ 

مهم نیست البته فقط میخوام بدونم تاثیر داره یا نه ؟؟

من این ماه می‌خوام اقدام کنم رفتم دکتر دکترم بهم قرص لتروفم داده و نهم پری آمپول سینال آف زدم و پریروز سونو دادم دو تا فولیکول بیست و شانزده داشتم دیروز آمپول اچ سی جی زدم گفته از چهارشنبه شب اقدام کنیم یک شب در میان خیلی دوست دارم پسر داشته باشم یه دختر ناز دارم اما آخرش هر چی خدا بخواد من فقط دوست دارم یکم تلاش کنم