قدیما همه چی چقدر بهتر بود چقد نون خامه ای ها مزه میداد ،چقد موز خوشمزه بود ،چقد ماشین داشتن باکلاس بود مخصوصا پیکان ،چقد بیست گرفتن باحال بود ، چقدر بیسکویت نان روغنی مزه میدادچقدر مهمون میومد خونمون ،چه راحت کف زمین خوابمون میبرد چقدر دخترا و پسرا با حیا بودن اگه پسرای فامیل رو میدیدیم سرخ میشدیم چقدر همه چی بهتر بود چقد ازدواجها راحتتر و بهتر بود و ...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
فقر بیداد میکرد؟ واقعا چرا انگار مملکت ما نفرین شده ست
مملکت ما چه قدیم چه جدید فرقی نکرده آدما جاشون عوض شده اسلام هم اضافه شده و اجبار پدر مردم و درآورده. اختلاف طبقاتی قبلا بود الآنم هست مختص مملکت ما هم نیست همه جا هست فقط فرقش اینه کشور های دیگه خدمات اجتماعی بهتر و برابری ارائه میدن برای مردمشون.اما اینجا خبری از تامین اجتماعی و خدمات رفاهی نیست فقط هرکسی از زی دستش میکنه تا بره بالاتر.
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
بچه ها یادتونه آهنگ سامان اومده بود اونی که میگفت ،اسمش بهار بود این خانوم ،یا مریم تهرانی که میگفت من دارم بهار بهار میبازم به روزگار،وای چقدر باحال بودن
يادم نمياد هيچوقت پيكان باكلاس بوده باشه در خد پرايد بود ديكه حداكثر پزو405
چرا من یادمه یکی پیکان نو داشت با کلاس بود البته خیلی قبلا
داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد میتواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی میشود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض میشود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه. مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد. عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
اتفاقا هم خانواده من هم خانواده شوهرم میگن اون موقع دخل و خرجا به هم میخورد در صورتی هر دو ت ...
اون زمان توقعات پایین بود نه مثل الان ما وگرنه آره خانواده من و شوهرم میگن اون زمان دخل و خرج جور بود چون همه به اندازه جیبشون زندگی میکردم نه آرزوها و رویاشون با واقعیت کنار میومدن و میگذروندن ولی همه در یه سطح متوسط بودن پولدارا خاص بودن .اکثر مردی متوسط به پایین بود سطحشون الآنم همینه فقط فقر بیشتر شده بر خلاف ادعا هایی که اول انقلاب میکردن.
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
منم همینطور داریم رو به سقوط میریم.فقط امیدوارم یه تحول درونی و یه پاکسازی درونی انجام بشه تا همه چیز تغییر کنه.اونم معلوم نیست باز عاقبتش مثل این انقلاب نشه.همیشه آدمای طماع هستن.
از زمان قدیم نگو ک دلم خووونه دلم میخواد برگردم دوران بچگیم... آخ آخ عروسیا رو یادت رفت چقدر خوش میگ ...
الان همش ادم باید فکر ارایشگاه و لباس باشه تا لباسم میپوشی و حاضر میشی شامو میارند دوباره بعدش فوری باید در بیاری فقط عروسی شده خستگی
اونوقتا فقط عروس میرفت ارایشگاه
بقیه ام یه موهاشونو شونه میکردن و رژ و سایه خودشون میزدن راحت
مثه الان اسیری نبود
داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد میتواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی میشود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض میشود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه. مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد. عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت