2777
2789
عنوان

بچه ها کممممک!

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 20 پست
علاقه هم نداشتی؟؟ارشد ادامه دادی؟اگه دادی چی خوندی؟؟یعنی ب نظرت زبان بهتره؟اخه حیف نیس اینو قبول شدم ...

علاقه داشتم،بعد آخرین امتحانم ،ی هفته بعدش زایمان کردم ،دیگه ب هیچی فکر نکردم ارشد ...، زبان کاربردی تره

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

اگه زبان بخونی میتونی موسسات بصورت حق التدریسی ،تدریس کنی حقوقش کمه ولی خب کار هست براش،ولی روان باید منتظر آزمون استخدامی بشيني اگه بهای بري سرکار،من شخصا به روان علاقه دارم

از ذهن تا دهن فقط یک نقطه فاصله است..... تا ذهنت رو باز نکردی دهنت رو باز نکن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه زبان بخونی میتونی موسسات بصورت حق التدریسی ،تدریس کنی حقوقش کمه ولی خب کار هست براش،ولی روان بای ...

واسه روان کلینیک هم میشه..مرسی عزیزم از راهنماییت..میخوام سعیمو بکنم اگه بتونم اونو تو موسسات ازاد بخونم و ttc بگیرم اکادمیکمم زبان بخونم که عالیه

علاقه داشتم،بعد آخرین امتحانم ،ی هفته بعدش زایمان کردم ،دیگه ب هیچی فکر نکردم ارشد ...، زبان کاربردی ...

مرسی عشقم از اینکه وقت گزاشتی خدا کوچولو یا کوچولوهاتو برات حفظ کنه..برام دعا کن بتونم هردورو کنار هم داشته باشم🌹

ازاد و پیام نور که قبول شدنیه..بدون کنکور میخوام ثبت نام کنم نه سال دیگه

نه رشته های پزشکی و  پیراپزشکی کنکور میخواد این رشته ها بدون کنکور هر دانشگاهی میگیره

برای مادر شدنم دعا کنید❤