2777
2789
عنوان

زن ها همه شان گلِ گلند ... 🌹😍💖

198 بازدید | 32 پست

📝

بیخودی نیست که اسم گل ها را از اسم زن ها انتخاب کرده اند ،

مثلا آقا هوشنگ جز یک سبیل پر پشت چه دارد که بتواند اسم یک گل باشد؟

گل ظرافت دارد ، ظرافت در رنگ ، نقش و دیگری در بو ...

زن ها هم همینند

همه ی گل ها آنقدر ها هم که باید زیبا نیستند ،

و بعضی خیلی زیبا هستند و

آنقدر که باید عطر خوشی از خودشان متصاعد نمی کنند ، 

یکی هم که زیباست و خوشبو شاید آنقدر ها عمر نکند ، 

زن ها همه شان گلِ گلند .

یکی زیباست که چشم های همه را خیره می کند ،

یکی مهربانی اش جلوه می کند ،

یکی دست پخت دارد بیا و ببین ،

یا مثلا یکی آنقدر خوش ذوق است ، سبزی پلو را میریزد توی سینی قلم کاری شده ی اصفهان ، ماهی شکم پر را طوری می آراید که ماهی بیچاره اگر جان داشت حتما یک سلفی می گرفت ،

یکی هم فقط بلد است حرف بزند ، همین خوب حرف زدن ، کم چیزی نیست ، اینکه خستگی یک شب کشیک را با دو کلمه از تن آقا در کند آخرِ همه ی ظرافت هاست ،

بعضی خانم ها هم هستند اهل ساز و آواز و دهل ، یک چنگی به تار بزنند ، قند توی دل مردشان آب می کنند ،

یک زن هایی هستند چشم هایشان حکم سلاح دارد ، با همان ریملی که از دوشنبه بازار خریده اند تو را به رگبار می بندند ،

دیده اید

بعضی گل ها هستند برگ هایشان بهتر از خودشان ، بعضی زن ها هستند

موهایشان بهتر از صورت ساده شان ، 

همین موهای مشکی رنگ نخورده را بلند می کنند ، می گذارند میان یک گلِ سر توپ توپی و تو هلاک می شوی...

زن ها همه از دم گل تشریف دارند ،

شما ببین کدام بیشتر به گلدان دلت می آید ،

آب و نان از تو ، ریشه از او ،

و به همین سادگی عشق گل می کند.

نیلای_هم_گُله😌# 😜🌹

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💜😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

😌😌😌

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سوووووگووووول که عشقه😗😗😗😗

دورت برقصم من 😒😒💃💃💃❤❤💘💘تو عشق تر تری 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
دورت برقصم من 😒😒💃💃💃❤❤💘💘تو عشق تر تری 

حالا بزار بعد ماه صفر الان میان قورتت میدن😅😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
همه گلند اما سوگوول گول است 

😂😂😂ای جانم توی دونه ای اونم واسه نمونه ای😍😙❤

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

حالا بزار بعد ماه صفر الان میان قورتت میدن😅😅😅

به نکته ضخیمی اشاره کردی😅😅😅😥😥😥

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

نیلای گله یه اوچولو خله 😄😄

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/