2777
2789
الان تو ی تاپیک خوندم  باوضو سوره ی احزاب و بامعنی بنویسید وبزارین توی ی شیشه ی باریک مثل شیشه ...

من این کار رو انجام دادم ولی هنوز مجردم

۳۶ ساله امِ. بعید میدونم دیگه ازدواج کنم مگه این که معجزه ای بشه، هعییبی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه معلم داشتیم مجرد بود می گفت کسانی که قرار بوده شوهر ما بشن شهید شدن !! راست می گفت خیلی از دختره ...

اونایی که شهید شدن دهه چهلی بودن.

ما دهه شستی بودیم همه هم کلاسیهای پسرمونم با ما بودن همه 18 ساله تو دهه 80، فرزند شهید بودن نه شهید!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونایی که شهید شدن دهه چهلی بودن. ما دهه شستی بودیم همه هم کلاسیهای پسرمونم با ما بودن همه 18 ساله ...

منم نگفتم معلمم دهه شصتیه که!!  گفتم دخترهای اون دهه هم کلی مجرد موندن

الهم عجل لولیک الفرج

آبجی نوشتنش آداب خاص داره اینکه به کدوم طرف بشینی و با زعفران و گلاب بنویسیم و ساعت خاص و روز خاص دا ...

والله خواهرجون منم توی اون تاپیک خوندم وگفتم شاید فرجی بشه

ببخشید شرایط نوشتنشو نمیدونستم😗😍😍😍

من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت
والا میگن خوش بگذرون. خب چ جوری خوش بگذرونم وقتی دوستام ازدواج کردن خانوادمم تا یه حدی ازادی بهم مید ...

نمیدونم والا این متاهلا خوشی زده زیر دلشون خبر از دنیای ما مجردها ندارن

تو بیا و بمان ... 💜
واسطه من سپردم ولی موردایی ک معرفی میکرد جالب نبود گفتم دیگه معرفی نکن

عزیزم متاهلا هم تنهان.

تا یه مدتی خوبه، بعدش بازم تنها میشی...

به قول دوستمون اگر کسی تو مجردی شاد زندگی کردن رو بلد باشه، تو متاهلی هم شاد زندگی میکنه... یعنی خودت باید خودتو شاد و خوشحال و سرگرم کنی، منتظر کسی نباش... بهترین شوهر دنیا هم نمیتونه همه تنهاییهاتو پر کنه، فقط خودت میتونی...

منم نوشتم اثری نداشت

ای آبجی جان منم نوشتم 

مامانم دهنه منو سرویس کرده انقدر دعا و این چیزا برام گرفته 

هرچی خواستگار میاد کوچکتره الان من خودم ۲۹ ام

۲۲ بودم انقدر خواستگار داشتم باور نمیکنی ۴تا همکار اقا داشتم عین ۴تلشونم ازم خواستگاری کردن همسایه معرفی  خیلی پیشنهاد داشتم خودم حماقت کردن پای یه پسر احمق نشستم آخرشم هیچ به هیچ طرف زن و بچه داشت و منم عین گاو نفهمیدم بعد ۴سال اوووف داستان درازه

من این کار رو انجام دادم ولی هنوز مجردم ۳۶ ساله امِ. بعید میدونم دیگه ازدواج کنم مگه این که معجزه ا ...

منم متولد ۶۱ هستم.البته ۲ ساله ازدواج کردم،یعنی ۳۴ سالگی.همه دخترای فامیلمون از جمله خواهر کوچکترم بعد از دیپلک گرفتن ازدواج کردن.منم خیلی سختم بود.ولی به نظرم هر چیزی در زمان خودش اتفاق میفته.ازدواج با یک فرد خوب،خوبه.خدا رو شکر همسر خوبی دارم.فقط از خدا همسر خوب بخاید.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔

سلام‌ بچه ها،خواهر شوهر من هم مجردِ ولی متولد۵۸ کلی خواستگارای خوب و توپ داشت ولی به دلایل های مختلف رَد میکرد حتی الانشم‌ خواستگار داره ولی همگی سنِ خیلی پایین.خواهر شوهرم ماشاءالله خیلی جوون نشون میده انگار متولد۶۵_۶۶ برا همین همه فکر نمیکنن سنِش بالاتره.

یعنی واقعا دیگه سنِ مناسب براش پیدا نمیشه؟خیلی براش ناراحتم

خدایا به امید تو....
سلام‌ بچه ها،خواهر شوهر من هم مجردِ ولی متولد۵۸ کلی خواستگارای خوب و توپ داشت ولی به دلایل های مختلف ...

منم کمتر میزنم . یه همکارای منم متولد ۵۷ هست مجرده ولی دیگه خواستگار نداره انگار پسر که بهش بخوره مجرد باشه نیس.

دعای امام جواد برا ازدواج و نماز امام علی برا ازدواج و دعای یستشیر هم بخونین روزی یبار میگن جواب میده

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی