2777
2789
اوووووووو بابا هنو خیلی تازه ای بزار بگذره بعدشم چون میگی بیا ببینمت فک میکنه چخبره ی هفته سرد شو ع ...

نمیاد همه راه رو امتحان کردم بی تفاوتی قربون صدقه هرچی بخدا دارم دیوونه میشم از دوریش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس با بزرگترا درمیون بذار حلش کن بری خونه خودت بدتر میشه ی لحظه ولی نگران نباش دوران نامزدی همینه بر ...

هه بزرگترا میگم نیومدنش بخاطر اینه ک نمیتونیم حتی ۵ دیقه تنها باشیم حرف بزنیم بخدا اونم حق داره دلش میخواد مث بقیه با نامزدش بره بیرون ولی اجازه نداریم

دو سال بدون عقد؟؟؟؟؟؟خو این خودش کلی مشکل ایجاد کرده براتون

اره خیلی سخته خیلی دارم عذاب میکشم روزی دو ساعتم خواب ندارم ولی هیشکی درکمون نمیکنه بابامم هی الکی بهونه میاره عروسی رو عقب میندازه

خوب عقد کنین ولی عروسی نگیرین.به پدرت فشار بیار بای عقد یا بگو خونواده همسرت برای عقد فشار بیارن اینجوری نمیشه که مگه خاله بازیه.من از خاستگاری تا عروسیم 4 ماه بود کلا خیلیم راضیم

خوب عقد کنین ولی عروسی نگیرین.به پدرت فشار بیار بای عقد یا بگو خونواده همسرت برای عقد فشار بیارن این ...

هیشکی حرف منو نمیفهمه حتی اسم نامزدمو میارم یجوری نگام میکنن انگار غریبست حتی اوایل نمیذاشتن تلفنی حرف بزنیم درصورتی ک هم بابام هم مامانم تحصیل کردن اصن من یچی میگم شما یچی میشنوی زندگیم زهرماره

خوب عقد کنین ولی عروسی نگیرین.به پدرت فشار بیار بای عقد یا بگو خونواده همسرت برای عقد فشار بیارن این ...

نمیذارن عقد کنیم خونوادش خیلی اصرار کردن نشد باباشم رفیق بابامه 

نمیذارن عقد کنیم خونوادش خیلی اصرار کردن نشد باباشم رفیق بابامه 

اصلا درک نمیکنم پدرتو.تنها راهش اینه پدر شوهرت به بابات بگه دوستیمون سر جتی خودش ولی دیگه این وصلت خیر و صلاح نیست اینجور که معلومه نامزدیو بهم بزنیم شاید بابات اینجوری چشمش ترسید