2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 24 پست

خیلی صمیمی بودیم شایدم به خاطر اون پیام داده الان تومهمونی میشینه باشوهرم حرف میزنه شوهرمم بی خبر واقعا دیوونه میشم رابطه رو خیلی کم کردم باهاشونولی بازم گاهن میبینمشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=73150279]اينكه پسر خالته و فاميله ،كار و بدتر هم ميكنه كاش اين اشتباه و نميكردي حالا كه زود متوجه شدي ،توبه ...[/QUOTخودش پیام داد خودش اصرار کرد دلم میخواد بشناسمت سکرتی برام

چطور

آخه عزیز دلم یعنی چی پاشی به خانم متاهل زنگ بزنی و بقیه چیزا که خودت گفتی  هرچند دختر خالت باشه موقع شما مجرد بودی خواب بود خوب اون موقع ابراز علاقه میکرد 

چندین بار ابراز احساس کرد که واقعا قلبم به لرزه افتاد عین دوره ی نامزدی دلم میریخت بعدش میگفت تو مثل ...

پسر خاله من هم همینطور بود مجردی بعد ازدواج هی خواست خودش رو نزدیک کنه اصلا رو ندادم بهش اصلا  خدا رو شکر شما زود متوجه شدی گلم اصلا ناراحت نباش همین پیشیمونیت نشون میده قلبت پاکه 

واقعا ترس باعث شد همون لحظه که پیام داد به کسی نگم هیس دخترها فریاد نمی زنن ترسیدم دعوا بشه خانواده ها باهم چپ بیفتن ولی کاش همون اول به شوهرم یابابام میگفتم

عکسام بدون روسری ولی لباسام پوشیده

خب پس خداروشکر 

خوبه که به خودت اومدی دیگه ادامش نده عزیزم 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍