2777
2789
من خط چشم بلد نیستم میخوام برم تتو خط چشم کنم راحت شم از دفتر نقاشی کردن چشام 

منم زیاد وارد نیستم

و اینکه من مزه هام بوره و کلاصورتم خیلی بی حاله دوس داشته ی روح و حالتی ب چشمام بدم با این کار

برو ولی جای خوب برو و مطمعا من حتا ی جا بود ک به ۵۰ تومن برام میزد ولی دوس داشتم با اطمینان بشینم زیر دست ارایشگرم

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم زیاد وارد نیستم و اینکه من مزه هام بوره و کلاصورتم خیلی بی حاله دوس داشته ی روح و حالتی ب چشمام ...

۵۰ تومان واقعا ریسک هست ، خوب کاری کردین ، اتفاقا الان میخواستم بپرسم از کجا متوجه بشم آرایشگاه این کاره ست و حرفه ای ؟ جایی رو نمی شناسم ، کرجم 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

وای،خطر پایین خیلی زشت میشه. اصلا نزنیا. من مال چند نفر رو دیدم که خط پایین زدن،خیلی تو ذوق میزد.

خط پلک بالا،تو ذوق نمیزنه،چشمتم خوشگل کرده،اما خط پایین بکشی،بد میشه و هیچ کاریش هم نمیتونی بکنی

۵۰ تومان واقعا ریسک هست ، خوب کاری کردین ، اتفاقا الان میخواستم بپرسم از کجا متوجه بشم آرایشگاه این ...

اره...

من ارایشگاهی ک رفتم اشنا بودن و خاله هام همه واسه اثلاح و ابرو و شنیون و ارایش میرن پیشش.خودمم دوسه بار رفتم حتی دوتا عروس داشتیم پیشش و راضی بودیم ازش.کار تتو و ایناشم مشتری زیاد داره و خیلی دیدیم کارشو تو سالن 

چون اشنا بود تصمیم گرفتم برم پیشش ک مواد خوب بزنه 

خانوما معمولا ی ارایشگاه ثابت دارن دیگ.برو اونجا

پرس و جو کن زیاد از همین سایت اینستا گروه های تلگرامی و دوست و اشنا خلاصه خیلی بگرد تا ی جای خوب پیدا کنی

فقط هرجا رفتی ینفر همراه خودت ببر بگو اون حواسش باشه ک سوزن پلمپ شده باز کنه من چون اشنا بود و مطمعن خیلی نگران این موضوع نبودم

اره... من ارایشگاهی ک رفتم اشنا بودن و خاله هام همه واسه اثلاح و ابرو و شنیون و ارایش میرن پیشش.خود ...

من یه آرایشگاه ثابت دارم ولی راستشو بخوای در این زمینه کاری ازشون ندیدم ،‌اعتماد نمی کنم ، شما تهران هستید ؟‌ تهران جایی رو سراغ دارید ؟‌

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

من یه آرایشگاه ثابت دارم ولی راستشو بخوای در این زمینه کاری ازشون ندیدم ،‌اعتماد نمی کنم ، شما تهران ...

نه عزیزم تهران نیستم

بیمارستان عرفان و میگن خوبه

مراکزی هم هست ک اینجور کارارو میکنن زیاده تو تهران یکم تحقیق کن