بیتیفول مدیر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 عنوان تتو خط چشم | مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 60 پست سلام میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔 1397/08/08 | 14:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 میشه عکس بدی ببینم چطوریه تا راهنماییت کنم ما بیشتر فامیلامون زدن گزاشتم عزیزمم میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
عروس_کـــوکـب_خانوم عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 4052 به نظر من خیلی خوب کشیده از این باریکتر که نمیشه
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 والا من شنیدم اولش پف داره بعدش باریک تر میشه گاهی هم ریموور دارن بازم باید بپرسی اره خیلی پف داره😢خداکنه اونچیزی ک میخام بشه میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 الان رنگ روشه مشخص نیس بزار بعد از ترمیم تازه تتوت مشخص میشه باریک میشه الان زخمم هست ک تیره و ... ینی واقعا باریک میشه میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4120 گزاشتم عزیزمم این که خیلی خوبه الانم چشمات ورم داره زنداییم به قدری سری اول وحشتناک بود که همه میگفتیم چه اشتباهی کردی وقتی ورم خوابید و ترمیم کرد عالی شد...مال شماهم خیلی خوب کشیده شده خدایی یکم صبرکنی قشنگ باریک ترم میشه ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 استارتر درد نداشت؟ عکس بده پلیز درد و ک داشت اولش ولی بعد بهتر شد گزاشتمعکس میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 دخترخاله من رفته بود تتو مواد ریخته بود تو چشمش خخخخخ وایییی منم خیلی میترسیدم ی جاهایی چشمم باز بود . میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 اولشه بگذره خیلی نازکمیشه الان ورمم داره خب من دوستمزد اولش خیلی پهن بود بعد یکماه یه خط ... عه ایشالا ک خوب تر بشه.الان دوسش ندارم اصن میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 عکس میزاری ببینیم گزاشتم عزیرم میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 به نظر من خیلی خوب کشیده از این باریکتر که نمیشه جدی؟؟ من بن مژه میخاستم اول خط چشم تست کرد واسم مدل هارو همه گفتن این قشنگ تره رو چشمات میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 درد و ک داشت اولش ولی بعد بهتر شد گزاشتمعکس مبارک باشه گلم، قشنگ شده ب مرور باریکتر میشه نگران نباش ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 این که خیلی خوبه الانم چشمات ورم داره زنداییم به قدری سری اول وحشتناک بود که همه میگفتیم چه اشتباهی ... اره ورم ک زیاد داره.یجوری استرسی شدممم میترسم همین بمونه میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 مبارک باشه گلم، قشنگ شده ب مرور باریکتر میشه نگران نباش مرسی عزیزم.امیدوارم...فکرم مشعوله ک خوب میشه یا ن میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
بیتیفول مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 940 بچه ها بنطرتون خط پایین هم بکشم وقتی برای ترمیم رفتم؟؟؟؟خودم ک حس میکنم نکشم بهتره میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4120 اره ورم ک زیاد داره.یجوری استرسی شدممم میترسم همین بمونه نه بابا نگران نباش عزیزم...راستی ابروهاتم تاتو زدی؟ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ