2777
2789
عنوان

خارج از رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 21 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص هورمون ک زیاد خورده متولد68هستش...میگن اگه خارج از رحم باشه بتا زیاد میشه

قرص های تحریک کننده تخمدان .اگه خدایی نخواسته خارج رحم باشه که نیست بتا خیلی سخت بالا میره لکه بینی و دلدرد هم داره که بعد پنج هفته مشخص میشه و اگه حاملگی مولار یا همون بچه خوره باشه  بتا خیلی بیشتر از اندازه نرمالش بالا میره .به نظرم جای نگرانی نیست سه روز بعد تیتر بده اگه بالا ۲۰۰۰ شد بره سونو ولی اگه دوقلو باشه بایستی حداقل بالای ۵۰۰۰ باشه .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
بهش گفتن سه هفتته...دوباره گفتن بیا ازمایش بده

چهار هفتشونه اصلا بارداری سه هفته ای نداریم، دکتر من گفت اگه بتات کم باشه نشون دهنده خارج رحمیه 

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
قرص هورمون ک زیاد خورده متولد68هستش...میگن اگه خارج از رحم باشه بتا زیاد میشه

من ۵ هفته و۴ روزم بود خارج رحمی بتام ۹۴۶ بود. ۴۸ ساعت بعدش شد ۴۵۶. خدا نصیب نکنه.چن وقته از خارج رحمی قبلیش گذشته که باردارشده؟ با دارو سقط کرد؟ من بی دارو

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
من ۵ هفته و۴ روزم بود خارج رحمی بتام ۹۴۶ بود. ۴۸ ساعت بعدش شد ۴۵۶. خدا نصیب نکنه.چن وقته از خارج رحم ...

ی سال گذشته..متاسفانه نفهمیده بود خارج از رحمه..جنین توی لولش رشد کرده بود..لوله فالوپش ترکیده بود..و خونریزی داخلی کرده بود..خدا بهش رحم کرد😓..خداکنه این دفه بشه دیگ..پناه برخدا

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
ی سال گذشته..متاسفانه نفهمیده بود خارج از رحمه..جنین توی لولش رشد کرده بود..لوله فالوپش ترکیده بود.. ...

من ۵ هفته و ۴ روز فهمیدم بدون دارو تقریبا دفع شده ۴۵ روز بیشتر لک بینی و خونریزی دارم😢😞. ریزش موی شدید گرفتم.امیدوارم ایشون خارج رحمی نباشه.دکتر من‌گفت ۶ ماه دیگه اقدام به بارداری کن...گفتم چه دیررر. گفت حداااااقل ۳ ماه بعدش که جای قبلی نشینه...خاله شما یکسال گذشته احتمالش خیلی کمه...خدا کمکش کنه🙏

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘