بچها من چند وقت پیش یه تصادف کردیم که واقعا خدا رحم کرد بعدش روز تصادف غروبش خواهرشوهرم زنگ زد احوال پرسید بعد خونمون نزدیک همه ولی بعد۴روز اومد دیگه همون یه بار زنگ زد دیگه زنگ نزد باپجود اینکه ماشین نزدیک۱۰تمن خسارت دید من خودم نزدیک۵ساعت بیمارستان بودم و ...
شما یه تصادف کردی که الحمدلله به خیر گذشته و برگشتی سر خونه زندگیت. اون تازه زایمان کرده به رسیدگی بیشتری نیاز داره.اما به نظرم عاقل نیستی ، اصلا لازم نبود به شوهرت بگی... همین کارها رو انجام میدادی ، اگه شوهرت میپرسید چرا میگفتی :فکر کنم خودش اینطوری راحت تر باشه چون موقع تصادف منم برخوردش همینطور بود.
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
خوب هنوز درگیر زندگی نیستی زیاد یموقعی میرسه میگی کاش عقلم.میرسید بخاطر این موضوعات بدرد نخور با شوهرم بحث نمیکردم ارزش زندگی بالاتراز این موضوعاته پیش پا افتادس .همون ک گفتم هر کس هر جور با هات رفتار کرد توهم همونطور . نبا دلخوریا خیلی معمولی تا برات عادت بشه