2777
2789
عنوان

میخوام نظرتون رو بدونم میشه یه لحظه بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 20 پست

شما یه تصادف کردی که الحمدلله به خیر گذشته و برگشتی سر خونه زندگیت. اون تازه زایمان کرده به رسیدگی بیشتری نیاز داره.اما به نظرم عاقل نیستی ، اصلا لازم نبود به شوهرت بگی... همین کارها رو انجام میدادی ، اگه شوهرت میپرسید چرا میگفتی :فکر کنم خودش اینطوری راحت تر باشه چون موقع تصادف منم برخوردش همینطور بود.

اون اسمش باخودشه نسبتی با تو نداره خاهر شوهرته همین...توام مثل خودش ک رفتار کرد رفتار کن

اخه میدونی چیه اونا شدیدا پر توقع اند منم میگم با هرکی مثل خودش ولی اونا عمرا بگن خوب ما اینطوری کردیم توقعیم نبایدداشته باشیم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۲۳

خوب هنوز درگیر زندگی نیستی زیاد یموقعی میرسه میگی کاش عقلم.میرسید بخاطر این موضوعات بدرد نخور با شوهرم بحث نمیکردم ارزش زندگی بالاتراز این موضوعاته پیش پا افتادس .همون ک گفتم هر کس هر جور با هات رفتار کرد توهم همونطور . نبا دلخوریا خیلی معمولی تا برات عادت بشه 

اخه میدونی چیه اونا شدیدا پر توقع اند منم میگم با هرکی مثل خودش ولی اونا عمرا بگن خوب ما اینطوری کرد ...

اونا طرز فکرشون برا خودشونه تو جوری ک احترامت میذارن بزار بشوهرتم بگو هرچیزی ک عوض داره گله نداره ...

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز