2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه الان دیگه درد نداره

عزیزم ببخشید تو تاپیک دیگتون مزاحمت شدم

الان  تاپیک قبل رو خوندم  واقعا فشارم رفت هزار😡😠😠😠

مرگ یبار شیون یبار بگو میخوام بامادرم اینا برم سفر

رو بهشون نشون نده 

وجندان جوابشون کن اون احمق هارو 😭😭😭😭

من اونجا بودم  حتما یه حرفی بهشون میزدم😠😠😠😠

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

دوست جونی سلام، بیا بگو مهموناتو چیکارکردی، ازدیروز تاحالا تومخمه ببینم چی میشه آخر.

هی فکرمیکنم من بودم چه میکردم

ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردندو چون دریا آرام شد،خود را اسیر صیاد دیدند…تلاطم زندگی حکمت خداست،از خدا دل آرام بخواهیم، نه دریای آرام.

عزیزم حامله ای واقعا؟ 

پس این قدر تاپیک های دروغین نگو. برات بد هست. چندین نفر برای تاپیک های شما تاپیک زدن. هستن کسانی که می فهمند ولی هیچی نمیگن. لطفا با وقت و شعور دیگران بازی نکن. هیچ‌کس خر نیست. زشته برای شما. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
دوست جونی سلام، بیا بگو مهموناتو چیکارکردی، ازدیروز تاحالا تومخمه ببینم چی میشه آخر. هی فکرمیکنم من ...

عزیزم تاپیک سرکاری و جعلیه برو تاپیک آخر م رو بخون. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

خجالت داره واقعا.

باید بدونی دروغای تو و امثال تو امکان داره خیلیا رو بدبین کنه و این وسط دل چندنفر رو بشکنه چون بهشون اَنگ دروغگویی میزنن و تاوان دلِ شکسته ی اون بی گناه پای شماست.اسمشم حق الناسِ.

هزاران بار هم گفته شده خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس هررگزز.بترس از آخرت خودت.

بس کن خجالت بکش.