نمیگم مرد،میگم انسان(ک جنسیتی نشه بحث)میشه عاشق دو نفر هم زمان بشه؟(عاشق)به این کلمه دقت کنید.
من از همسرم پرسیدم،گفت میشه،گفتم چرا؟گفت چون میبینم دور وبرم ،هست همه جا،راستش ناراحت شدم یکم ،دوست داشتن میشه پیش بیاد ولی عشق...
بنظرمن دوست داشتن یا هوس میتونه باشه،ولی عشق مقدسه ،فقط برای یک نفره،ادم عاشق یعنی کسی ک قلبش برای یک نفر بتپه،همه ی. تلاششو برای وصال انجام بده و طاقت ناراحتی اون فرد رو نداشته باشه ...و خب کسی ک عاشق و تحمل ناراحی عشقشو نداره،چجوری میتونه باز کسی دیگه ای رو به زندگیش وارد کنه و ادعای عشق کنه ،در صورتی ک فرد اول ناراحته و امکان داذه اتفاقای روحی و جسمی براش پیش بیاد؟و بعد ادعای عشق داشته باشه،نه دوست داشتن،نه هوس ،فقط عشق،اینکه بگم من عاشق هردو نفرم
اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170
فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊