2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در واقع هشت نفرن اما میترسم بیشتربخورن گفتم پانزده نفر

ديه چقدددد بيشتر بخورن لامصب😱فوقش برا ده نفر بزار

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
خداوکیلی تو آبگوشت گندمو کلم میریزن؟

نميدونم از نت برداشتم اصن نديد 

كللللم

گندم😦😦😦😦

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
خداوکیلی تو آبگوشت گندمو کلم میریزن؟

😂😂😂

گوشت و دنبه با آب و پیاز ریز شده بزار جوش بیاد کف روشو بگیر نخود لوبیا خیس خرده رو اضافه کن.رب رو هم میتونی تفت بدی با دو قاشق روغن هم اینکه همینجوری بریزی داخل گوشت.۴ تا گوجه رنده کن بریز داخلش ۱۵ تا سیب زمینی های کوچک هم بهش اضافه کن درشو ببند بزار ۴ الی ۵ساعت با حرارت متوسط بپزه.راستی یه کوچولو زعفرون بهش بزن طعمشو محشر میکنه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

برا ۱۵ نفر زیاد درست میکنیا. آبگوشتم بمونه نمیشه خورد. ترخون بزنی طعمش معرکه میشه ی چوب دارچین هم بنداز توش. بعد سعی کن سیب زمینی زیاد نندازی طعمشو میگیره. من طعم لیمو عمانی رو توش دوست ندارم خودم بعدا لیمو تازه میریزم هنگام سرو. 😋 اگه درست نکردی دستورمو بهت بگم استفاده کن 

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
برا ۱۵ نفر زیاد درست میکنیا. آبگوشتم بمونه نمیشه خورد. ترخون بزنی طعمش معرکه میشه ی چوب دارچین هم بن ...

بارگذاشتم.منم آب لیمو تازه رو ترجیح میدم.دارچین هم پیشنهادخوبیه.ترخون خشک؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز