2777
2789

سلام دوستان.من بخاطر جوش های هورمونی واینکه تنبلی تخمدان و کیست دارم دکتر بهم قرص اسپیرونولاکتون داده و نوشته هروز یدونه بخورم.

کسی تاحالا این قرص رو مصرف کرده؟نتیجه ای گرفته ازش؟

واینکه این قرص رو فرق نداره از کی شروع کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اسپيرونولاكتون واسه تنبلي نيست واسه هورمون مردانه زياده

من سالها پيش مصرف ميكردم لك بيني گرفتم و بي نظمي پريودم بيشتر شد قطعش كردم داروي پر عوارضيه 

تنبلي درمان نداره قرصو قطع كني برميگرده

با ورزش و رژيم غذايي سالم ميشه كنترل و كمرنگش كرد فقط

من مصرف کردم چند سال پیش و خوب بود.البته پریودم بهم ریخته بود واسه اون بود نه واسه بارداری

من بخاطر جوش هام و تنبلی تخمدان دکتر اینو داد.شما توزمان پریودی هم میخوردید اینو؟

من برای موی زاید خوردم خوب بود. برای تنبلی نیست اما برای جوش هم هست. من روزی 1 دونه دوز 100 می خورم برای 3 ماه. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
من بخاطر جوش هام و تنبلی تخمدان دکتر اینو داد.شما توزمان پریودی هم میخوردید اینو؟

منم جوش زده بودم و پریود نمیشدم بعد به همرا دو تا قرص دیگه بهم داد که یکیش قرص جلوگیری بود خوردم یادم نبست که تو زمان پریودی میخوردم یا نه ولی سر جمع یک ماه خوردم تا پریود شدم دیگه نخوردم چون دکترم گفت خوب شدی 

منم جوش زده بودم و پریود نمیشدم بعد به همرا دو تا قرص دیگه بهم داد که یکیش قرص جلوگیری بود خوردم یاد ...

من پریودی هام منظم هست ولی اختلال هورمون دارم جوش میزنم و کیست دارم.