2777
2789
عنوان

دعا و حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 32 پست
گاهی تو نشدنم یه خیریه که فقط خدا میدونه ،زیارت عاشورا نظر کن عالیه مثلا یه ماه بخونی یا استغفار زیا ...

میدونم تو هر چیزی ی مصلحتی وجود داره ولی من از ته دلم میخامش .مرسی گلم بابت راهنمایی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون چطوریه؟چند سری زیارت عاشورا خوندم ولی واقعا بهش ایمان دارم ،اونم بهم بگو تا امتحان کنم

الان واست میفرستم 

اگه واقعا همونجوری ک نوشته بخونی انجام بدی حتی تو خوابت میانو میگن کاری ک میخای انجام میشه و کی میشه و....

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    
الان واست میفرستم  اگه واقعا همونجوری ک نوشته بخونی انجام بدی حتی تو خوابت میانو میگن کاری ک م ...

واقعاااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باورت میشه ی سری ک داشتم ختم زیارت عاشورا رو میخوندم تقریبا وسطاش ی شب خواب دیدم در ی مسجد هستم و بارون میاد همه دستشون ب اسمون بودو تو دلم داشتم دعا میکردم ب عشقم برسم 

واقعاااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باورت میشه ی سری ک داشتم ختم زیارت عاشورا رو میخوندم تقریبا وسطاش ی شب خوا ...

چه خواب قشنگی 

حتمنی زیارت عاشورا بخون واسه منم دعا کن

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

چه خواب قشنگی  حتمنی زیارت عاشورا بخون واسه منم دعا کن

اره بعد ختم‌سوره یس میخونم چشم محتاجم ب دعا.اره خودمم وقتی یادم میاد حس خوبی بهم میده اون خوابم 

عزیزم مامانم برای حاجت من شروع کرد به خوندن زیارت عاشورا به روش حق شناس و حاجتمونو گرفتیم خودمم زیارت عاشورا معمولی میخونم خیلی خوبه، هروقت خوندم حاجت گرفتم، تو ختمهای گروهی اینجا هم شرکت کن همزمان دیگران برات دعا کنند.