2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 54 پست
ای بابا ،من فک کردم عروسی کردین ،دعواتون خیلی خیلی بد بود یا نه مثه دعواهای عادی

خیلی خیلی بد نبود امامثل دعوا های عادی نبود😭😭واسه اولین بار سرم داد زد😢😢حرفای خوبی بهم نزدیم 

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی بد نبود امامثل دعوا های عادی نبود😭😭واسه اولین بار سرم داد زد😢😢حرفای خوبی بهم نزدیم&nbs ...

خب عزیزم تو دعوا که عشقم عزیزم فدات بشم که بهم دیگه نمیگن،بعدشم کدوم مردی رو دیدی که موقع دعوا داد و عربده نکشه ها😕اگه مقصر تویی برو معذرت خواهی کن و آشتی کنید بره اما اگه مقصر اونه جلوی خودتو نگهدار بزار اون معذرت خواهی کنه چون اگه همینطوری بری باهاش آشتی کنی بد عادت میشه

بی تو با بدن لخت خیابان چه کنم🍀با غم انگیز ترین حالت تهران چه کنم😞
خب عزیزم تو دعوا که عشقم عزیزم فدات بشم که بهم دیگه نمیگن،بعدشم کدوم مردی رو دیدی که موقع دعوا داد و ...

شوهرم هر وقت بحثی بوده کمتر از گل بهم نمیگفت ابدا داد وعربده نمیکشه..دوتامون مقصریم ..نمیخام من پیش قدم شم..دوس دارم اون بیاد سراغم ..بعد منم به خاطر رفتارم معذرت خواهی میکنم

شوهرم هر وقت بحثی بوده کمتر از گل بهم نمیگفت ابدا داد وعربده نمیکشه..دوتامون مقصریم ..نمیخام من پیش ...

حالا دعوا سر چی بود خواهری؟ مردا هم که از زنا مغرور تر مگه پا پیش میزارن آخه😣

حالا دعوا سر چی بود خواهری؟ مردا هم که از زنا مغرور تر مگه پا پیش میزارن آخه😣

سر چیزای الکی و بچه گانه ..ما مشکل فکری واختلاف جدی نداریم خداروشکر..دیشب دوتا من بگم یدونه اون بحث بالا گرفت...سابقه نداشت اینطوری حرف بزنه باهام ..بیشتر دلم از این شکسته😢😢

بهش پیام بده بگو میخوای در مورد مشکلتون حرف بزنی البته تلفنی هم حرف نزنید که فکر نکرده چیزی بگی که ...

اگه امشب سراغی نگرفت شاید فردا همین کارو کردم

سر چیزای الکی و بچه گانه ..ما مشکل فکری واختلاف جدی نداریم خداروشکر..دیشب دوتا من بگم یدونه اون بحث ...

چی بگم آخه گل من😞اشکالی نداره برطرف میشه،شاید اونم تا الان مشغله زیاد داشته که نیومده واسه آشتی ،ولی عزیزم یه نصیحت خواهرانه میکنم هر چند الان جات نیستم و احساساتت رو نمیفهمم ولی هیچوقت بخاطر چیزای الکی با شوهرت قهر نکن،غرور رو هیچوقت وارد رابطت نکن،یکم فک کن اگه الان یه چیزش بشه چیکار میکنی ها.....

خب معلومه دیونه میشی ،پس وقتی میبینی این همه برات ارزش داره برو عذرخواهی کن قال قضیه رو بکن😊😞

سر چیزای الکی و بچه گانه ..ما مشکل فکری واختلاف جدی نداریم خداروشکر..دیشب دوتا من بگم یدونه اون بحث ...

دختر خوب وقتی یکی با آدم خوب رفتار میکنه دلیل بر این نیست که بلد نیست بد رفتار کنه

سعی کن درستش کنیو اینم برات یه تجربه بشه