2777
2789
عنوان

دارم دق مکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 57 پست
سونو گفته پنج هفته .از نظر خودم شیش هفته

منم ٤ هفته سونو گفت

از نظر خودم ٥ هفته بودم

نشون نداد جنينو

همه گفتن طبيعيه.

بعد ٣ هفته بازم ميرم

(ميشه برا سلامتي ني نيم صلوات بفرستي؟ آخه پارسال يكيش سقط شد🥺)❤️🌸

وااااااااااای عزیزم

چقدر عجولی

تا هفته یازدهم وقت هست

بعدشم وقتی همه چی ارومه و نه خونریزی داری و نه هیچی یعنی خوبه دیگه

نگران نباش

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زود  رفتی . کاملا طبیعیه ک الان ندیدن. ایشالا بذار 7 تموم بشه چند روزی رفتی 8 برو سونو. استرس ا ...

خدا کنه همونی بگی بشه .بخدا دل تو دلم نیس همش التماس خدا مکنم خیلی ناراحتم ..

جدی ..چون من پسرم تو هشت هفته صدا قلبشو شنیدم

پسر فرق داره

پسر ازهمون هفته های اول انگاری یه بچه ماهی زیره شکمت تکون میخوره

حتما دختره ..

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
جان عزیزم .خداکنه برامنم نشون بده

ان شاالله ک خیره، این هفته خیلی زوده ک چیزی دیده بشه تو بارداری تنها چیز استرس نداشتنه، زن داداش من دوسال دوا درمون کرد نشد، سه ماه بیخیال شد الان دخترش ۸ ماهشه، 

حانیه، حانا😁, کاترین اشتون 😎😎😎

به خاطره همین استرس های الکیه که دکترا توصیه میکنن اولین سونو توی هفته دوازدهم باشه در صورتی که لک بینی نباشه

من تو شش هفته رفتم،فقط ساک دیدن،اونم یه ساک کوچیک،هشت هفته رفتم قلبش تشکیل شده بود.

منم گفتن کیسه اب و جفت هست اما جنین نیست .شاید پوچ باشه .ولی تا دوهفته صبر کن ..خداکنه خدا خوشحالم کنه ..بخدا هم من شوهرم بچم .همه ناراحتیم خدایا رحم کن بهمه

سونو گفته پنج هفته .از نظر خودم شیش هفته

خب پنج هفته ک خیلی زوده اصلا استرس نداشته باش قشنگ با ارامش صبرکن تا هفته ی ۸ انشالله تشکیل میشه 

خداجون مرسی بابت عیدیه قشنگت😍😘الهی قسمت همه ی منتظرا شه ...
به خاطره همین استرس های الکیه که دکترا توصیه میکنن اولین سونو توی هفته دوازدهم باشه در صورتی که لک ب ...

بیشعور دکتره تو شیش هفته سونوم کرده گفته هیچی نیس

بیشعور دکتره تو شیش هفته سونوم کرده گفته هیچی نیس

وازینال کرد یا از روی شکم؟