2777
2789

سلام بازم منم با سوالای گیج کنندم

دخترم از وقتی بدنیا اومد روزی اگه دوازده بارم پوشکشو عوض میکردی حتما پی پی کرده بود یعنی نشد یبار فقط جیش کرده باشه همیشه پی پی میکرد پریروز بردم دکتر واسه نفخش شکمش درد مشکنه بیقراری میکنه دکتر پرسید شکمش چجوری کار میکنه منم توضیح دادم که اینطوریه ولی نگفتم اسهاله چون این اسهال نیست که

حالا فک کنم دکتر واسه اونم یه دارو به اسم پدی لاکت داده از پریروز شب که از دکتر اومدیم دخترم پی پی نکرده....خطرناک نیست به نظرتون

شماره دکترم ندارم

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

گلم اخه دوازده بار خیلی زیاده وزن بچتون خوبه؟؟؟یعنی هر دوازده بار کامل پی پی میکنه یا کمه؟؟؟اگه کامله که باید تعدادش کم بشه ...اگه کمه و وزن بچتون  هم خوبه یعنی تو این مدت وزنگیری خوبی داشته پس دیگه دارو ندید

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گلم اخه دوازده بار خیلی زیاده وزن بچتون خوبه؟؟؟یعنی هر دوازده بار کامل پی پی میکنه یا کمه؟؟؟اگه کامل ...

اره هر دوازده بار نه خیلی زیاد نه خیلی کم معمولی

وزنشم خوبه با نمودار جلو میرفت

البته دقیق نمیدونم این دارو برای اسهاله ولی روش اسهالم نوشته میگم نکنه از اون باسه

نوزادا روزهای اول تا ده بار هم پی پی میکننن که اصطلاحا میگن راست روده. پدیلاکت داروی خوبیه باعث میشه ...

اره شیر خودمو میخوره

این علایم که گفتم اسهاله به نظرت

موقع پی پی کردن هم گاهی گریه میکرد باد شکمشم زیاده

ببین اصلا نگران نباش روزهای اول زیاد پی پی میکنن .طبیعی هستش . شیر تودتو میخوره؟؟

آخه الان نزدیکه دوماهم تموم کنه زیاد پی پی کردن طبیعیه؟؟

تازه از وقتی از دکتر آوردم دارو دادم تا الان دوروزه پی پی نکرده واس اون نگرانم

اگه شیر خودتو میخوره جای نگانی نیست . نفخ و باد شکمش برا اینه که گوارشش و روده هاش دارن رشد میکنن

ممنونم از امید دادنت عریز

عزيزم پدي لاك براي پي پي بچه نيست براي نفخشه

و خيلي داروي خوبيه كلا بچه هاي ايران بهتره تا ٣ماهگي پدي لاك بخورن

پي پي ش هم زياد بود اشكال مداره هردفعه يه كوچولو تو لاستيكيشه ديگه

مهم نيست فقط استرس نداشته باش كه به بچه منتقل ميشه

منم بالاخره تصميم گرفتم خوش تيپ شم😅❤️ وزن شروع ٦٩.... وزن فعلي ٦٧.... وزن هدف تا عيد ٥٠ 💪🏻✌🏻👊🏻
عزيزم پدي لاك براي پي پي بچه نيست براي نفخشه و خيلي داروي خوبيه كلا بچه هاي ايران بهتره تا ٣ماهگي پ ...

آخه از وقتی اونو دادم دیگه پی پی نکرده الان دو روزه

تازه بی قراری هم داره 

مادر شوهرمم همش کنایه میزنه بچه رو بردی دکتر عوض خوب شدن مریضش کردی

آخه از وقتی اونو دادم دیگه پی پی نکرده الان دو روزه تازه بی قراری هم داره  مادر شوهرمم همش کن ...

اشكالي نداره از اون نيست

بهش روغن بادوم شيرين بده يه ميلي ليتر

و دور نافشو چرب كن و در جهت عقربع هاي ساعت ماساژ بده

منم بالاخره تصميم گرفتم خوش تيپ شم😅❤️ وزن شروع ٦٩.... وزن فعلي ٦٧.... وزن هدف تا عيد ٥٠ 💪🏻✌🏻👊🏻
اشكالي نداره از اون نيست بهش روغن بادوم شيرين بده يه ميلي ليتر و دور نافشو چرب كن و در جهت عقربع ه ...

این کارو میکنم

خیلی استفذاغ میکنه براش شربت رانیتیدین نوشته ولی بدتر شده استفراغش دارم دیونه میشم از دستش همش جیغ میکشه

2790
2778
2791
2779
2792