2777
2789
عنوان

بیاین بچه ها اعصابم خورده

206 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. من 18 شهریور رفتم برای ثبت نام باشگاه. شهریه یک ماه 60 تومن و پول بیمه هم 16 تومن و شهریه جلسه ای هم 8 تومن میشد. یعنی اگر ماهانه حساب میکردیم جلسه ای 5 در می اومد.

همون اول من 76 بابت بیمه و شهریه ماه اول حساب کردم. بعد توی ماه اول یک جلسه تشکیل نشد و این خانوم حتی یک تماس هم نگرفت که بگه کلاس تشکیل نمیشه.

حالا دیشب رفتم باشگاه دیدم مربی میگه من دیگه نمیام و از این به بعد استاد آقا میاد باید با اون کار کنین. به منم گفت که شهریه ی مهر رو ندادی گفتم من یک ماهم 18 آبان تموم میشه هزینشو حساب کن و بگو چقدر باید بپردازم؟ 

خانوم برگشته به من میگه اگه برات جلسه ای  حساب کنم جلسه ای ۱۰ تومن میشه و باید ۷۰_۸۰ تومن بدی و برات گرونتر میشه. کل شهریه ماه رو باید بدی حالاماه جدید فقط ۴ جلسه تشکیل شد که از اولش هم گفته بود جلسه ای ۸ تومن الآن میگه ۱۰ که به درک ولی به نظر شما این انصافه؟ شوهرم میگه اصلا پولشو نده ولی من دلم راضی نمیشه. به نظر شما چکار کنم؟

من پول جلسه‌هایی که نیومده رو کم میکردم و هرجلسه رو ۸ میدادم دلایلش رو هم توضیح میدادم و دیگه هم نمی‌رفتم 

پولشو بزار رو میز توضیح بده بعد تم از باشگاه بیلبیرون اصلا بحث نکن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.