2777
2789
عنوان

تا حالا كنسرت كدوم خواننده ها رو رفتيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 112 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انقدر خوب بود. و خیلی هم مهربون  یادم نبود کنسرت این سحر مزخرفم رفتم . انقدر توقیافست انگار اب ...

با ليلا لس انجلس كنسرت داره به. زودي

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است  
وای از کنسرت داریوش و ابی بگووو کاش میشد تو مملکت خودمون برای خودمون میخوندن😢

استامبول کنسرت ابی رو رفتم. دبی هم کنسرت داریوش....من به چه سختی بلیط داریوش رو پیدا کردم. جز صدر کنسرتایی بود که باید به هر قیمتی میرفتم 

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
مهکامه جان حاجتتو نگرفتی؟به خاطر امضات ناراحت شدم میخوای بیا خصوصی صحبت کنیم

ميناي بهاري جان سلام عزيزم

چقدر دلم برا تاپيك هاي حاجت روايي ات تنگ شده

نه فدات شم 8 ماهه ك هرروزم دعاس و هنوز هيچي ب هيچي....!

امضام حرف دلمه، زخم دلمه،...

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
ابي كه عشقه.شوهرم هم ابي رو رفته هم داريوش.داريوش رو دوست نداشت.ولي ميگفت همه تو كنسرتش گريه ميكردن ...

منم داريوش رو دوست ندارم

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است  

تنها کسی که کنسرتش رفتم و میرم و خواهم رفت

❤ احمدونده ❤و بس😍😍

‍عشقه# ❤😍

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
ابي كه عشقه.شوهرم هم ابي رو رفته هم داريوش.داريوش رو دوست نداشت.ولي ميگفت همه تو كنسرتش گريه ميكردن ...

اخه داریوش همه اهنگ هاش حرف دله

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من دو بار کنسرت ابی رفتم. یکی سال پیش گرجستان رفتم. خیلی خیلی افت کرده. اصلا مثل قبل نبود. حتی نفس آنچنانیم نداشت. فوق العاده چاق شده بود. ولی اره واقعا کنسرت داریوش ادم احساساتی میشه

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1