2789
عنوان

یه زمانی 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 27 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خخخخخ وای یادمه نامزدیه پسر همسایمون رفته بودیم.دوستای عروس خیلی باکلاس بودن.از این گوشی تاشو ها با نخش انداخته بودن گردنشون.بعد اونو مثه گردنبندشون مرتبش میکردن.       کل مجلس چشمشون روی اونا بود.وقته رقص هم هی میگرفتن دستشون هی ولش میکردن.خوووودای من الان یادم میاد چه کاره ضایعی میکردن.

اون صحنه ها همیشه یادمه.

خخخخخخخ چقد ساده بودیم خداییش

آره به خدا تازه ازین لمسی ها که دراومده بود یکی از دخترداییام اول خرید بعد توش بازی مورچه بود من بازی میکردم بعد که میکشتمشونو گوشی میلرزید از دستم مینداختمش زمین جیغ میکشیدم نمیدونم فازم چی بود🤔🤔😁😁

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
من سال 82 که دانشگاه قبول شدم بابام واسم موبایل خرید. (سیم کارت) بعد تا یه ماه گوشی نداشتم. سیم کارت ...

😂😂😂😂وایئییییی خداااا تو عالییی بودییییی روحمون شاد شد از خاطرت😂😂😂😂😂😂

اره بخدا برا دختر همسایمون خاستگار اومده بود مامانش پز موبایلشو میزد🤣🤣🤣🤣میگف موبایل داره خونه دا ...

وایییی عالیییی بود همسایتون😂😂😂😂😂بابا لاکچری بودددد

خخخخخ وای یادمه نامزدیه پسر همسایمون رفته بودیم.دوستای عروس خیلی باکلاس بودن.از این گوشی تاشو ها با ...

وای خداااااااا این عالی ترین خاطره بود پوکیدم😂😂😂😂😂😂😂