2777
2789
استارترو اشتباه ریپلای کردم، ببخشید مرسی از لطفت    

عزیزم ناراحت نشو. مشخصه که شما خانوم با فرهنگی هستی که اولا اشتباهتو اعلام کردی و بعد عذرخواهی کردی. البته نیازی نیست از همه عذرخواهی کنی. من هم عذر میخوام ناراحتت کردم. اخه میدونی بعضی از کاربرهای این سایت در مورد هر حرفی که یه جوری به نحوه ورود خانومها تو اجتماع هست سریع گارد میگیرن. من هم فکر کردم این پست هم همونجوریه. ولی شما گفتی که اشتباه شده. باز هم عذر میخوام میخوام ازت. موفق باشی عزیزم.

نه من همون لحظه رفتم نمیدونم چرا چراغم روشن بوده فقط یه پیشنهاد بهتر بود اول تو خصوصی ازم میپرسیدی ا ...

براي اينكه خصوصي بپرسم بايد درخواست دوستي بدم، ي پيشنهاد بهتر، وقتي پيغامي رو ارسال ميكنيد ي بار ديگه بخونين و چك كنيد مثنكه ي چيزي بدهكارم شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براي اينكه خصوصي بپرسم بايد درخواست دوستي بدم، ي پيشنهاد بهتر، وقتي پيغامي رو ارسال ميكنيد ي بار ديگ ...

خب نمیدونستم

یکم خوش اخلاق بودن بد نیس

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

استارترو اشتباه ریپلای کردم، ببخشید شمار و هم حلال نمیکنم

ميگن تركه بزاري تو آب دزد خبردار ميشه.

اگر جملم شامل حالت ميشه حلال نكن . 😏😏

درضمن به هركسسسسي كه گفتي اون جمله رو باز دليل نداره بخواي اونجوري حرف بزني. ديگه بي تر بيتي هاي ني ني سايت خيلي زياد شده همراه ادعا....

با كلمه ي زيباي ""نميدانم""آشنا شويد،، فردا روز گرفتار ناداني خود خواهيد شد
ميگن تركه بزاري تو آب درد بردار ميشه. اگر جملم شامل حالت ميشه حلال نكن . 😏😏 درضمن به هركسسسسي كه ...

معنی ادب و تربیتم به لطف شما فهمیدم

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

خب نمیدونستم یکم خوش اخلاق بودن بد نیس

خوش اخلاق بودم و تهمتي نزدم منم گذاشتم پاي اشتباه ولي اينكه ميگين خصوصي ميپرسيدي و اينا يكم ناراحت ميكنه ادمو بعد جواب ندادن. من فقط ميخواستم ببينم واقعا چيز ناراحت كننده اي گفتم برداشت كسي ديكه هم همينه يا نه.