2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان😔😔😔متخصصین بی بی چک بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 16980 بازدید | 124 پست
عکس اینو لزار تا بگم برات

گذاشتم عزیزم صفحه قبل

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ی بار یه بی چک خارجی خریدم مثبت درومد ی هاله کمرنگ بود تا دوهفته رو ابرا بودیم بعد یه دوتومنی ا ...

دقيقا يه بار ما تو عقد بوديم يه خارجي زدم مثبت شد يعني پدرمون دراومد صبح جفتمون سر كار نرفتيم و رفتيم آزمايشگاه نا ظهر كه جواب بدن تو پارك رو به روش نصف جون شديم بعد جواب منفي بود😄 از دست اين بي بي چك ها😐

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
بچه ها كسي از شما بوده كه ساعت ديگه اي غير از اول صبح بي بي چك گذاشته باشه؟ غلط در مياد؟

اول صبح غلظت hcgبیشتره وگرنه اگ مثبت بشه تو ساعات دیگ اشتباه نیس

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
یه خط کمرنگ هست 

منم اینو دیدم 

فک کردم منفی دقت کردم هاله دیدم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
پس اونموقع خودتم عجله نداری چرا میپرسی پس ماروهم منتظرمیذاری خواهرمن 

میخواستم بدونم کسی ک روژان استفاده کرده میشه بهش اطمینان کرد 

شایدم دووم نیوردم دوباره فردا صب مدیکور زدم

شاید باورتون نشه من سر پسرم ۸هفته وخورده فهمیدم باردارم و بیبی چک زدم یه هاله خیییلی کمرنگ بود که واقعا شک کردم که مثبت باشه اما مثبت بود وقلبشم میزد همون روز

انگار خرابه بیبیچکت چون خط خیلی کمرنگ افتاده یا کم ریختی ادرارتو

کلا میگن روژان مارک خوبی نیس هاله خم نمیندازه این انداخته بود شک کردم

تو عکس اصلا مشخص نیس ولی خطش جفت c افتاده

عزیزم یکم صبر کن بیین پررنگ میشه اگه پررنگ شه بارداری ولی نشه نمیدونم نمیخوام ناامید شی ولی شاید خطه خط خودش باشه که قرار بود رنگ بگیره اگه باردار بودی ولی صبر کنی میفهمی الانم بی بی خودمو میذارم ببینی 

گرجان به جان من کنی...جان وجهان من تویی

من مادر شوهرم خیلی فضول با مادر شوهرم تو یه روز پریود میشدم من هواسم نبود ک پیشش نماز نخونم تا فک کنه پریودم همین ک دید دارم نماز میخونم خودش رفت برام بی بی چک خرید اورد گفت برو تست بزن خودشم پشت در منتظر بود منم یه دلم میگفت مثبت بشه یه دلم میگفت منفی بشه تا زنیکه ضایع شه ک مثبت شد😐

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
شاید باورتون نشه من سر پسرم ۸هفته وخورده فهمیدم باردارم و بیبی چک زدم یه هاله خیییلی کمرنگ بود که وا ...

وای خدا کنه منم مث شما باشم😍

از یه طرفم واس خودم جور نمیشه تست بخرم یه طرف دیگه هم نمیخوام شوهرم بفهمه 

میخوام سوپرایزش کنم این بی بی چکه من انداخت تو شک

من مادر شوهرم خیلی فضول با مادر شوهرم تو یه روز پریود میشدم من هواسم نبود ک پیشش نماز نخونم تا فک کن ...

وای چ بد 

شاید تو نمیخواستی کسی بفهمه