2777
2789
خب سیب زمینی رو اول میزنن همه ولی رب رو با پیازش اخر سر که رنده کرده با رب سرخ میکنی ادویشو‌میزنی به ...

عزیز جان هر کسی یه روش پختی داره نمیشه گفت من اینکارو میکنم پس بقیه کارشون اشتباهه 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
عزیز جان هر کسی یه روش پختی داره نمیشه گفت من اینکارو میکنم پس بقیه کارشون اشتباهه 

اولا که من اصلا ابگ‌شت نمیپزم چون نمبخوریم🤣ولی من فک میکردم کلا همه همینجور درس میگنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که من اصلا ابگ‌شت نمیپزم چون نمبخوریم🤣ولی من فک میکردم کلا همه همینجور درس میگنن 

بلی من و کل قومیتم هم اینجوری میپزیم،رب رو حتما سرخ کرد و یه ربع اخر اضافه میکنیم مثل خورشت قیمه،البته روش پخت هر منطقه فرق داره،  

دنیام دخترم
فدات   ،بفرمائید باهم بخوریم،من تا الان فسنجون نخوردم،بخاطر گردوش خارش میفته کل تنم ،ولی دوست ...

مرسی عزیزم منم فسنجون زیاد بخورم گلو درد میگیرم

عاشق ۲ تا دخترام هستم
خانما چه طوری درست میکنیدفسنجون ملس خوشمزه؟

پیاز رو رنده میکنم تفت میدم  گردو اضافه میکنم اب اضافه مینم بعد مرغ و رب انار ترش میزنم ما ترش میخوریم

عاشق ۲ تا دخترام هستم

اندازه گردو بسته به تعداد نفراتت داره

برای حدود ۶ تا ۸ نفر نیم کیلو کافیه

▪گردوهاتو حسابی آسیاب کن تا روغنش درآد(من ۳بار آسیابشون میکنم)و تفتش بده در حدی ک بوی گردو رو حس کنی تقریبا ۴ دقیقه کافیه

▪یدونه پیاز ب نسبت درشت رو بردار و خیلی ریز خرد کن و یا رنده کن و جدا تفت بده،در حدی ک رنگش کاراملی شه...بعد زردچوبه و نمک رو بهش اضافه کن(خیلیا دارچین هم میریزن اما من اصلا دوست ندارم و نمیریزم)

▪بعد ظرشون رو یکی کن و آب سرد بریز... ب اندازه ای ک دیگه تا آخر پخت احتیاج به آب نداشته باشه(حدود ۱ لیتر یا ۴ لیوان)

▪بذار آب جوش بیاد وقتی ک جوش اومد زیرش رو خیییییلی خیلی کم کن(اینجوری هم میپزه و هم آبش خشک نمیشه) و زمان بده تا بپزه(۵ساعت) ...هر چ بیشتر بهتر

تو این زمان گاهی همش بزن ک گردو ته نگیره

▪برای قلقلی داخلش ی پیاز متوسط رو رنده کن و آبش رو بگیر و به گوشتت همراه با نمک و فلفل و زردچوبه رو قاطی کن و حسابی ورز بده و اندازه یه گردو ازش بردار و قلقلبشون کن و تف بده و بعد اینکه ۵ ساعت از پخت غذا گذشت به خورشت اضافشون کن

▪بعد حدود یک ربع ک از ریختن قلقلیا گذشت رب انار ترش رو حدود ۳ قاشق (بسته ب میزان ترش بودن رب کم و زیادش کن...

▪بعد اینکه ۵ دقیقه رب جوش خورد نمک خورشتت رو میزون کن

▪اگر دیدی خورشتت روغن ننداخته هر از گاهی داخلش چند حبه یخ بنداز ک بهش شوک بدی

دیگه هر وقت ک دیدی خورشت حسابی جا افتاده و قبل وا رفتن گوشتا زیر خورشت رو خاموش کن

تقریبا ۵۰ دقیقه بعد اضافه کردن قلقیا میشه

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

اگه مرغ خواستی بریزی تیکه ها مرغتو سرخ کن دو ساعت آخر بریز تو خورشتت

اگه گوشت تیکه ایی از اول 

من برا مهمون آلو خورشتی نمیریزم چون اطرافیانم هم ترش میخورن فسنجونو اگه خواستین بریزن همون دو ساعت اآخر خوبه