خیانت کرد پدر مادرشم پشتش دراومدن . گفت نمیخوامت باید طلاق بگیری ۷ ماهه ولم کرده آخرش راضی شد مبلغ کمی از مهریه رو بده و منم توافقی جدا شم. میدونی اصلا حرف طلاق بینمون نبود من داشتم جهاز میخریدم تالار رزرو کرده بودیم شب قبل از بهم خوردن باهم بودیم یهو تموم شد
ولله عجب آدمایی پیدا میشن اینقدر راحت زندگی ی انسان رو به بازی میگیرن به نظرمن بهتر خدا دوست داشته ک الان ماهیت اصلی شو بهت نشون داد اگه فردا با ی بچه میشناختیش چی؟؟عزیز دلم من جای تو بودم تازه خداروشکر شکر میکردم این خانواده ارزش وصلت ندارن الهی شکر ک زود فهمیدی
خیانت کرد پدر مادرشم پشتش دراومدن . گفت نمیخوامت باید طلاق بگیری ۷ ماهه ولم کرده آخرش راضی شد مبلغ ک ...
عزیزم خداروشکر کن که تموم شد به خدا من اینجا میبینم با دو تا بچه شوهرشون خیانت میکنه نه راه پس دارن نه راه پیش میسوزن و میسازن عین مرده متحرک زندگی میکنن آرزو میکنن کاش قبل بچه فهمیده بودن و جدا شده بودن خداروشکر که برای شما زود ذات کثیفشو نشون داده
عین یه آشغال از زندگیت پرتش کن بیرون اون باید ناراحت باشه تو چرا ناراحتی ؟؟اون خیانت کرده اونوقت تو از جدایی ناراحتی ؟؟خوبه تو عقدین. باهاش رابطه که نداشتی؟؟اگه باکره باشی اسمشم از شناسنامت پاک میکنن
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا ای آرزوی من تو کجایی و من کجا باور نمی کنم که نمی بینمت تورا گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی از خود برون شوم و خواهمت تو را اشکم روان شود وبغض می کشد وقتی که یاد آوردم رفتن تو را لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار آزرده میکندم هوس دیدن تو را
پس چه بهتر ، حالا چرا ناراحتی از اینکه قراره از یه همچین آدمی جدا شی؟؟نگو که دوسش داری چون همچین آدمی دوست داشتنی نیست
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا ای آرزوی من تو کجایی و من کجا باور نمی کنم که نمی بینمت تورا گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی از خود برون شوم و خواهمت تو را اشکم روان شود وبغض می کشد وقتی که یاد آوردم رفتن تو را لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار آزرده میکندم هوس دیدن تو را