2777
2789
عنوان

تا حالا شده ک ی کاربری تو خاطرتون بمونه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 182 پست
اهان اوایل عضویتمم کاربر یوما ک ۳ ۴ سال پیش فعال بود گیر داد ک عکس خودت نیست و عکس ی بازیگرو گذاشتی ...

حالا واقعا چرا عکس ی بازیگرو گذاشتی رو پروفایلت؟  

من هر جا میبینم پست گذاشتی میرم عکستو نگا میکنم، چشمات خییییلی خوشگله عزیزم  

حال خوب از درون میاد🌱🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا شده تا حالا خیلیا باهام بی خودی بد حرف بزنن . سر هیچی . مثلا یادمه یه عکس لیلی مجنون گذاشتم گفتم که تو موزه لوور هست . اون متنو از اینترنت نوشته بودم یه نفر پرید وسط کلی کوبید منو که از خودتون درمیارید موزه لورر .

یا اخیرا یه نفر تاپیک زده بود تاپیک با عنوان ترسناک نزنین ما می ترسیم . من باهاش شوخی کردم و گفتم تاپیک کدوم بوده بگید ما هم بخندیم . خیلی بی ادبانه و خشن با من حرف زد . منم تصمیم گرفتم هیچ جوابی ندم . بعدا دیدم تاپیک رو قفل کرده . در صورتیکه من جواب نمی دادم چون متوجه شدم مشکل عصبی داره . معمولا وقتایی که ناراحت می شم یا جواب نمی دم و میرم اما یادم می مونه . یا اگه جواب بدم با کمال احترام و ادب .

من زیاد درگیر نمیشم با کسی ولی اگه پیش بیاد هم اونایی که بحث میکنم باهاشونو یادم نمیمونه. بیشتر اونا ...

آفرین خیلی اخلاق خوبیه حفظش کن

من یکم زود رنجم کلا کسی ک اذیتم میکنه فراموش نمیکنم 

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
معمولا شده تا حالا خیلیا باهام بی خودی بد حرف بزنن . سر هیچی . مثلا یادمه یه عکس لیلی مجنون گذاشتم گ ...

جونم عضويت😍

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
حالا واقعا چرا عکس ی بازیگرو گذاشتی رو پروفایلت؟     من هر جا میبینم پست گذاشتی میرم عکست ...

عزیزم پروفایلم نه 

تو تاپیک عکس بازی عکس خودمو گذاشتم گیر داد ک عکس  الناز حبیبی رو گذاشتی منم اون موقع تازه عضو شده بودم دست و پام میلرزید عکس کامل هم نمیذاشتم تا بلاخره مجبور شدم عکس کامل بذارم و ثابت کردم خودمم😂😂😂😂

حالا پروفایلم مگه بازیگره؟از گوگل سیو کردم😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
خوشگل_جانم#  

😍😍😍نکنه تو بودی اینم رد گم کنیه😒😒😒

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

اهان یکی دیگه هم تاپیک زده بود

من شوخی کردم

گفت اینجا جای شوخی نیست😐

قشنگ له شدم😂

اونم یادمه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اهان یکی دیگه هم تاپیک زده بود من شوخی کردم گفت اینجا جای شوخی نیست😐 قشنگ له شدم😂 اونم یادمه

چقدر ناراحت و عصبانی بوده

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
عزیزم پروفایلم نه  تو تاپیک عکس بازی عکس خودمو گذاشتم گیر داد ک عکس  الناز حبیبی رو گذاشت ...

واقعا خودت نیستی؟   دلموووو شیکوندی     تا الان فکر میکردم خودتی  

حال خوب از درون میاد🌱🌸