2821
2789
عنوان

رفیق سینگلی دیگه بسه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 95 پست
یکی منو تگ کنه بلکه یه تلنگری بهم بخوره

من فقط میتونم لایکت کنم .😐 نمیشه تگت کرد. تو از اونایی میشی که شوهرت باید کلی تلاش کنه برات😁

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😅😅 اسكارلِت#   به جاش برام هشتگ بزن😂

اخه هشتگ که نمیفهمی صدات کردم😓

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خدایا به حق این شب عزیز سال بعد همه ی ما سینگلا تو صف نذری قیمه با نوشابه مشکی باشیم‌همراه با عشقامو ...

😂😂😂 الههی امین😹😹😹

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خدایا به حق این شب عزیز سال بعد همه ی ما سینگلا تو صف نذری قیمه با نوشابه مشکی باشیم‌همراه با عشقامو ...

من خسته میشم تو صف بایستم خودش بره نذری بگیره بیاره خونه.😝

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    
😅😅 اسكارلِت#   به جاش برام هشتگ بزن😂

اسکارلت_سینگلی_بسه_شوهر_کن😒😂#  ‍ 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

الان ب من خیلی فشار اومده😭😭😭همین الان میخامممم

شوهریه شووووهر 😂😂😂 

2828
2791
2779
2792