2777
2789
کاری  از  کسی   بر نمیاد  فقط  دعام  کنید  ممنونم شبتون بخیر  ...

به قول مادر بزرگ مرحومم تنها دردی که علاج نداره مرگه عزیزم. ایشالله که مشکلت حل میشه شب  قشگت بخیر

مشاوره پوست و مو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیخوابید ساعت رو دیدین کاش من جای شما بودم

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
امتحان کارگزاری بیمه برای پژوهشکده بیمه رشته ام بیمه نیست کلماتش رو اعصابمه

الهی کلا هرچیزی رو مخ و اعصاب باشه ادم دیوانه میشه ولی تو میتونی عزیزم💪💪همینکه از الان میخونی ینی موفق میشی🤞🤞

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
انشالله مثبته به ما شیرینی بده 😘😘

ايشا... ولى دو روز قبل منفى بود فكر نكنم..اگه صبحم منفى باشه ميرم دكتر دارو بده كه پريود شم😘😍

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...
شما چرا نمیخابین مستر ؟!🤨

چون شرکتم

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
الان🙄شرکت چی ؟!

تولید قطعات خودرو

ای جوووونم😍😘

خبر خوش...بالاخره خوابید ولی داستانی داشتیم ها...مردم از خنده بگم چی بود؟

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
چرا هندونه؟ معمولا برا یلدا تم هندونه بکار میبرن

منم برای شب یلدا دارم درست میکنم عزیزم.چون بچم کوچیکه و خیلی بهم وابستس مجبورم وقتی خوابه کارهاموانجام بدم

معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه  کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤