2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی تخمدان دارم همون سیاه دونه روبخورم ؟تااخرعمربایدبخورم؟من پریوردام جوریه که چندروزبعدازسرموعدمی ...

چون تنبلی داری لک بینی داری

نباید جلوشون رو بگیری چون کیستای ریز دارن دفع میشن

چند ماه ممکنه اینجور بشی بعدش خوب بشی

الان سیاه دونه بخوری همینجوری میشی چون دونه دونه ویستای ریز رو دفع میکنه که بصورت لک بینی میاد

بایر بزاری  دفع بشن

تنبلی یه بیماری سندرومی هستی 

بیماری های سندرومی کنترل میشن اما کامل درمان نمیشن

سلام  من می خوام سیاه دونه استفاده بکنم ولی میترسم باردار بشم. من دو تا بچه دارم و قصد بارداری ...

سلام اگه میخوای مصرف کنی حتما با کاندوم

یکی از خانمای نی نی سایت برا تنظیم پریود خورده بود ولی سومی رو حامله شد با جلوگیری

عزیز بیا گزارش بده من دوست دارم بدونم کیا نتیجه میگیرن

سلام اره من نتیجه گرفتم حتی با ده روزش که استفاده کردم یکسال زیر نظر دکتر بودم دیگه ولی سه ما اخر رو قرص مصرف نکردم و ماه اخرب رو این دستورو عمل کردم.

یکی از دوستان دیگه ام هم طبق این مصرف کرد باردار شد دوقلو . البته اونا از شوهرش ارث دوقلویی داشتن

چون تنبلی داری لک بینی داری نباید جلوشون رو بگیری چون کیستای ریز دارن دفع میشن چند ماه مم ...

اخه عزیزم اینجورنمیشه که😢.فدات شم لک بینی ندارم خونریزی دارم .من زایمان کردنی تاموقعی که شیرمیدم به بچه هام پریوردنمیشم الان ده ماه بودزایمان کردم نشدم چندروزپیش برای لاغرشدن سیاه دونه وتخم شویددم کردم خوردم بعداون به خونریزی افتادم پریوردشدم بعدده روزقطع نشدم مجبورشدم هرروزقرص ضدبارداری بخورم تاخونریزی نکنم.یعنی ازخوردن اون سیاه دونه پریوردشدم ؟دیگه بعداون سیاه دونه رونخوردم ترسیدم بازم خونریزی کنم.پریوردام خیلی مضخرفه هروقت پریوردمیشم قطع نمیشم لک بینی ندارم خونریزی دارم 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
یعنی فقط ده روز مصرف کردین ؟ انشاالله صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم

اره ولی راسیتش من تنبلی داشتم با متفورمین و اینا پری منظم شدع بود ک دیگه بهمن این دستورو اجرا کردم البته استرس هم سعی کردم کمتر کنم

دعا کن فقط روز ازمایش بتام ٨۵ بود روز ٣٠ پریودیم. دیگه نرفتم ازمایش بدم دعا کن رفته باشه بالا

چشم حتما عزیزم بد به دلت راه نده شمام لطفا برام دعا کن فروردین دستم مثبت شه منم با یک ماه عمل کردن به دستور باردار شم انشاالله

خدایا شکرت😍🥰