2777
2789
عنوان

فانتومم

212 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

چند وقت اخیر خیلی عصبی شدم و درونگرا

حرفایی توی دلم هست که نمیتونم به هرکسی بگم یجورایی ریشه در بچگیم داره

این ترم کلاسامو یکی درمیون میرم اصلا حواسم به درسم نیست

اونایی ک منو میشناسن میدونن چرا

حالا فردا دوستم برام نوبت مشاوره گرفته

نمیدونم به نظر شمااین مشاور ها قابل اعتماد هستن که بشه حرفای خصوصی زد؟

از کجا باید شروع کنم از همون بچگی؟

اصلا میشینه گوش کنه؟

نره به دوستم چیزی بگه

نظرتون چیه

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به مشاور اعتماد کن اگرم بهش اعتماد نداری برو پیش یه مشاور دیگه و به کسی نگو! من تاحالا پیش مشاور رفتم واقعا به حرفت گوش میکنه و.........خیلی خوبه بازم میخوام نوبت بگیرم برم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

ن بابا مشاور محرم رازه

اگه اینطور باشه ک دوروزه درش پلمپه

خیالت راحت من خیلی رفتم 

ارومت میکنه راه حلاشم مفیده

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

به مشاور اعتماد کن اگرم بهش اعتماد نداری برو پیش یه مشاور دیگه و به کسی نگو! من تاحالا پیش مشاور رفت ...

حرفامو هیچکس بحز خودم نمیدونه یبار دیدم یه خانومی اومد از مشاوره خواهرش گفت میترسم مشاور حرفامو به کسی بگه

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
من همه حرفمو ب شوهرم میگم  تا حالا مشاوره نرفتم  یکی دوبار مشاوره برو حرفا معمولی بزن&nb ...

من مجردم تو این شهرم دانشجو ام واقعا به مشکل حادی خوردم به کسی اعتجاد ندارم وهسه همین دوستم برام نوبت گرفته

حرفامو هیچکس بحز خودم نمیدونه یبار دیدم یه خانومی اومد از مشاوره خواهرش گفت میترسم مشاور حرفامو به ک ...

نمیگن تازه این مشاوری که من رفتم پیشش یه جورایی همکار شوهرم بود ولی حتی موضوع اصلی حرفمو هم به شوهرم نگفت! خیالت راحت براشون مسئولیت داره و باید راز نگه دار مراجعینشون باشن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
ن بابا مشاور محرم رازه اگه اینطور باشه ک دوروزه درش پلمپه خیالت راحت من خیلی رفتم  ارومت میک ...

سوگند یا چیز خاصی ندارن؟؟

من مجردم تو این شهرم دانشجو ام واقعا به مشکل حادی خوردم به کسی اعتجاد ندارم وهسه همین دوستم برام نوب ...

خب پس شهر خودت ک نیس و ب این فک کن  اصلا نمیشناست و مشاورا راز نگه دارن 

و حرفتو بگو 

کلی ادم با بعضی آدما راحت تره حالا چ مشاور چ غیر مشاور 

اگه راحت نبودی برو ی مشاور دیگه 

بعد اینکه راجب موضوعت سطحی حرف بزن اگه متوجه نشد بیشتر قضیه رو باز کن ک بعد دغدغه نگیری چرا گفتم و... 

نمیگن تازه این مشاوری که من رفتم پیشش یه جورایی همکار شوهرم بود ولی حتی موضوع اصلی حرفمو هم به شوهرم ...

همش میگم کاش نرم ولی میدونم اگه تخلیه نشم هی بدتر و بدتر میشم

سوگند یا چیز خاصی ندارن؟؟

😂 والا ب من ک میگفت ما قسم خوردیم😶

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...