2777
2789
عنوان

کاپشن زمستانی

240 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

یه کاپشن سه تیکه ( کاپشن شلوار و بلوز ست خودش )خوشگل دارم که مال سیسمونی دخترم بوده و مناسب سن 12 ماه، که دختر من 15 ماهشه و خیلی قد بلند،نگاه میکنی میفهمی 5 الی 6 سانتیمتر براش کوتاهه، قیمت کردم 270، ولی 200 میفروشم، خداییش کاملا نو و دست نخورده هست، اگه کسی ازش خوشش بیاد خودم براش پست میکنم یا میتونه بیاد ببینه، من تهران هستم

عاشق دخترم و باباشم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قشنگن عزیزم حیف دختر ندارم😐

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
منم یکی از اینا پسرونش تو سیسمونی پسرم بود به فصل سرما که رسیدم اندازه اش نشد,, نو نو مونده تو کمد. ...

آخه حیفم میاد، الان بایو خودم برم کلی پول بدم بزاش یکی بخرم، اوضاع اقتصادی ام که نابه سامان!!!!!

عاشق دخترم و باباشم