2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 302 پست
مگر ندیدید  اولایل تاپیک گفتند پیرو سلف هستند.

نه ندیدم متاسفانه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیاین ب اعتقادات هم احترام بزاریم

اعتقادات من نوعی تا جایی محترمه که اولا به کسی ضربه نزنه و دوما به شخصیت کسی خدشه ای وارد نکنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بیاین ب اعتقادات هم احترام بزاریم

من هم با شما موافقم 

اما وقتی ایشون توهین میکنه و مارو جاهل میدونه و خودش رو آگاه...

اینم بگم که اگر کامل بخونید کوچکترین بی‌احترامی ما نکردیم😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من هم با شما موافقم  اما وقتی ایشون توهین میکنه و مارو جاهل میدونه و خودش رو آگاه... اینم ...

به جان بچه هام قسم والله اگر یک اهل سنت تونست این رو بگه که ولایت یا توسل یا شهادت حضرت زهرا دروغه با دلیل قطعی و صحیح اثبات کنه چنین چیزی وجود نداره از شیعه روبرمیگردانم.

اما دل آدم میسوزه که چشم روی حقیقت بسته اند.چون تماما تو کتب خودشون ذکر شده نه ما.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
به جان بچه هام قسم والله اگر یک اهل سنت تونست این رو بگه که ولایت یا توسل یا شهادت حضرت زهرا دروغه ب ...

دقیقا من هم مثل شما 

اما این ها مثال زنده و بارز  صم بکم هستن

و البته همونطور که گفته‌شده اگر قرآن درست خونده نشه باعث گمراهی میشه 

اینها حتی با اینکه قرآن میخونن آیه‌ی ولایت رو هم رد می کنن دیگه چه انتظاری میشه داشت؟

إِنّما وَلیکُمُ اللهُ و رَسولُهُ والّذینَ ءَامَنوا الَّذینَ یقِیمُونَ الصَّلوةَ و یؤتُونَ الزَّکوة و هُم راکِعونَ

زیارت و #ارادت ابوحنیفه نسبت به امام صادق(ع)

امام ابو حنیفه، #مفتی اعظم اهل سنت، همواره به زیارت امام صادق علیه السلام می‌رفته و همیشه از #قبر آن حضرت طلب یاری می‌کرده است.

✅روی عن محمد بن الحسن الشیبانی وعن أبی یوسف وعن وکیع رحمهم الله تعالی أن أبا حنیفه رضی الله تعالی عنه کان یزور أبدا قبر الإمام محمد الجعفر الصادق رضی الله عنه و یکنس علی بابه ویعطی للمجاورین فتوحا ویطلب الإستعانه منه فی الأمور.

از محمد بن حسن شیبانی و از ابو یوسف (دو شاگرد ابو حنیفه) و از وکیع نقل شده است که ابو حنیفه همیشه قبر  امام صادق را زیارت و دروازه حرم آن حضرت را جارو می‌کرد، به مجاورین آن حضرت هدیه می‌داد و از امام صادق علیه السلام در مشکلات خود کمک می‌گرفت.

«رد وهابی»، ص ۳۴

✅آیا آن طور که وهابی‌ها مدعی شده‌اند و توسل و استغاثه را #شرک دانسته‌اند، ابوحنیفه نیز مشرک و کافر بوده است؟

#منابع_اهل_سنت

💢عایشه #دستور میدهد که صحابه به قبر پیامبر #توسل کنند تا #باران ببارد، و بعداز توسل انها #باران زیادی بارید☝️

مگر #توسل شرک نیست؟

اوووووه شما وهابی هستین  میگم اهل تسنن بسیار باسواد و آگاه هستن

الان شما توهين نكردين؟

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
زیارت و #ارادت ابوحنیفه نسبت به امام صادق(ع) امام ابو حنیفه، #مفتی اعظم اهل سنت، همواره به زی ...

گفتم ک این حدیث دروغی بیش نیست!!!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.

لطفا دیگه ریپلای نکنید! با تشکر....

گفتم ک این حدیث دروغی بیش نیست!!!

جالبه خودتون کتابا و علمای  خودتون رو قبول ندارین 

دیگه واویلا به بقیه

جالبه خودتون کتابا و علمای  خودتون رو قبول ندارین  دیگه واویلا به بقیه

ای بابا من فک کردم به تسنن گرویدن  بحث کردم اکر میدونستم به وهابیت گرویدن اصلا بحث نمیکردم اینقدر توخالی هست این مکتب که جای بحثی نداره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

به توسل ما میگن شرک ولی اینکه خودشون میگن خدا دست داره جسم داره قائل ب تجسیم هستن هیچ اشکال نداره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
به توسل ما میگن شرک ولی اینکه خودشون میگن خدا دست داره جسم داره قائل ب تجسیم هستن هیچ اشکال نداره

😂😂😂😂😂😂😂

راضی‌ام ازت

😂😂😂😂😂😂😂 راضی‌ام ازت

قربونت 😍😍😍😍😍😍😍😍