2777
2789
عنوان

لاکم قشنگه؟ ☺

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 29 پست
مرض چقد دیر اپلود شد😡

الان مثلا سعی کردم با رنگ روسریم ست شه😂😂😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
مرض چقد دیر اپلود شد😡

این چیه دور دستت😕

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه مونا تویی؟؟ خوفی؟؟ کو پس؟؟

اره منم خوفم

گذاشتم🙊

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
این چیه دور دستت😕

روسریه 😐😐😐😐😐😐😐😐 مثلا خواستم. بگم ست کردم 

روسریه 😐😐😐😐😐😐😐😐 مثلا خواستم. بگم ست کردم 

اوووووه

چه باکلاس😂😌

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

دفعه بعد که حس خلاقیتم فوران کرد این تاپیکو یادم میارم و میشینم یه گوشه کشکمو میسابم😂😂😂😂

هلاکه اون طرحیم ک رو ناخونت زدی😅😂😂

بس کن بیشتز از این تحقیرم نکن لعنتی الهی خدا سرت بیاره الهی لاک بزنی حواست نباشه سرتو بخارونی الهی ریمل بزنی و تا خشک نشده عطسه کنی😂😂😂😂

چرا دستتو بسته بندی کردی

میخوام بذارم تو فریزر😂

بس کن بیشتز از این تحقیرم نکن لعنتی الهی خدا سرت بیاره الهی لاک بزنی حواست نباشه سرتو بخارونی الهی ر ...

🤔😂😂😂😂😂

عاقا تسلیمممممم 

اصن کدوم ارایشگاه رفتی طرح پرنسسی زدن رو ناخونت😍😍😍😍ادرس بده برم مشتری شم😎

لامصب انقد جذابه میدونم این طرحی کنم شوهرم خودشو حلق اویز میکنه از عشقم😅😍

لیست اموال من:😍دخترم❤
🤔😂😂😂😂😂 عاقا تسلیمممممم  اصن کدوم ارایشگاه رفتی طرح پرنسسی زدن رو ناخونت😍😍😍😍ادرس بده ...

کوفت😂😂😂😂😂😂 

احساس شاخ بودن بهم دست داده بود ولی الان با خاک یکسانم قشنگ

الان مثلا سعی کردم با رنگ روسریم ست شه😂😂😂😂

این الان با اون روسری سته؟؟!!!🤔🤔🤔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒