2777
2789
عنوان

بیایین نصفه شبی+عکس بدون آرایش😁😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 41783 بازدید | 2169 پست

ای جان گل پسرو

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يادشون رفت همه 😂😂😂😂فقط ماها بدون ارايش گذاشتيم اولش ترسناك😂😂😂😂

همه مثل شمابدون آرایش خوشگل نیستن😍

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
نه ديگه فك نكنم بتونم دوباره ازدواج كنم چون عقد كردم  😢بيشعور ايندمو تباه كرد

واه این حرفا چیه بابا دوست من ده سال شوهر داشت طلاق گرفت الان دو ماه با ی پسر مجرد ازدواج کرده جهیزیه وخرج عروسی خونه هم با پسره بود خدا بخواد نصیبت میشه سنتم ک معلوم خیلی کمه زیبا هم ک هستی انسالله ی مرد با ایمان نصیبت بشه ک دوره کثافت کاری و خیانت نباشه عزیزم این دوره خیلی مهم نیست براشون طرف مجرد باشه یا مطلقه بعدم شما گفتی هنوزم دختری پس امیدت ب خدا باشه 

آس هست چمدین بار جلوی خودم دخترا بهش نخ دادن😭😭😭

حتما خودشم یه چراغ سبز نشون میده ... والا مرد خوشگل دیدم یه نیم نگاهم به دخترا نمیکنن . نذار بره باشگاه😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
دلم ميخواد خفشون كنم ميزن باشگاه اعتماد ب نفس كااااذب ميگيرن بعد بخودشون اجازه ميدن هرجور بخوان رفتا ...

شما عکس بذار ببینمت من داستان زندگیتو خوندم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
چیزی که واقعا قلبمو به در میاره اینه که جاشو جدا میکنه من الان 27 سالمه مردک حیف زن واسش 

متاسفانه مردزندگی متاهلی نمیشن وازدواج میکنن و خیلی دچاراشتباه میشن

تقصیرخودشونم نیستا

هم خانواده هم جامعه خیلی موثره

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

@مامان_میثاق1  

تو هیچی نگو که دستِ همه رو از پشت بستی تو خوشگلی😍😍😍😍ناناز جذاب تویی بقیه اداتو در میارن😘😅 

نمیتونم دوباره ریپلایت کنم 

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣