2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه لحظه بیاید. خواهش میکنم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 28 پست
اى جاااانم تب نداره؟ استفراغ؟ خوب شير ميخوره؟ بى قرار نيس خيلى؟ گريه ميكنه؟ اگه علائم ديگه نداشت ا ...

نه خوبه. یه کم رفلاکس داره فقط. 😢😢 

خدا جووونم مواظب دخملم باش.💟
سلام پسرمنم دوماهو نیمشه اینطوری میشد الانم گاهی جوش میزنه نگران نباش برا رفلاکسشم چرا دارو میدی اون ...

اره اتفاقا میخام داروهاشو قطع کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم گریه همین استرس خودت به اون منتقل میکنی اول اروم باش تو خودت باید قوی باشی تا بتونی با مشکلات بچه داری کنار بیای من خودم دخترم کولیکی خیلی شدید بود تا 6ماه اصلا بیرون از خونه پام نزاشتع بودم اینایی که میگی همش طبیعیه جای نگرانی نداره یکم بزرگتر بشه خوب میشه اصولا تا آخر 3ماهگی نوزاد این مشکلات ممکن داشته باشه بعدش هروز بهتر میشه 

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪
چرا مگه چی میشه من که دادم به بچم

خيلى كاره خطرناكى كرديد بعضى از بچه ها به خيلى از مواد خوراكى حساسيت دارن خداااااى نكرده حساسيت داشته باشه تا مردن ميره دور از جونش

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
الهی بمیرم براش خدا نکنه 

ديگه نديا هيچى، بعد شيش ماه انزيم گوارشى ميسازن قبلش فقط ميتونن شير مادر يا شير خشك رو هضم كنن

حتى شير پاكتى ام ضرر داره

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
چرا عزیزم گریه همین استرس خودت به اون منتقل میکنی اول اروم باش تو خودت باید قوی باشی تا بتونی با مشک ...

بعداز فوت داداشم خیلی ضعیف شدم. اخه منو خواهرم باهم حامله بودیم. که داداشم فوت کرد. من ۷ ماهه. خواهرم ۹ ماهه. 

بعداز فوت داداشم خیلی ضعیف شدم. اخه منو خواهرم باهم حامله بودیم. که داداشم فوت کرد. من ۷ ماهه. خواهر ...

اخی عزیزم خدا رحمتش کنه  ناراحت شدم خیلی سخته من خودمم داغ برادر دیدم درکت میکنم خدا صبرتون بده ولی چه میشه کرد باید به خاطر بچت قوی باشی 

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪