2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 43 پست

همدان. پنج تیکه با داماده تی وی، یخچال، لباسشویی، فرش، سرویس خواب. 

خرید عروسی ام داماد برا عروس هرچی خواست، چند دست رخت و لباس و لوازم ارایشی بهداشتی و اینا. 

عروس برای داماد لوازم بهداشتی و کت شلوار و حوله و.. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استان گیلان

3 الی 4 قلم کالا به عمهده داماده

یخچال

تلویزیون

لباسشویی

فرش

4 انتخابیه ولی اکثرا 3 تای اول با داماده همیشه

بقیش با عروسه

خرید برا عروس: قرآن -آینه شمعدون -چمدون - حوله- کلیه لوازم بهداشتی- لوازم آرایشی-عطر -اتو مو -سشوار -شونه- قیچی- پارچه مجلسی و چادر سفید و چادر مشکی -کیف - کفش -لباس خواب - لباس زیر دو دست-ساعت-کفش و کیف و لباس عروس-حلقه-سرویس طلا

برا داماد:چمدون -حوله- لوازم بهداشتی-عطر -لباس زیر-ریش تراش- ساعت- کت و شلوار و کراوات  و کمربند و پیرهن و کفش -حلقه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

بنظرم رسم بدیه جهیزیه دادن فشار به خانواده دختر خیلی میاد تو این گرونی البته من خانوادم وضع مالیمون خوب بود خداروشکر ولی خودمون نخواستیم رو پای خودمون بودیم فقط وسایل ضروری گرفتیم الان بعد از ۷ سال تموم وسایلم تکمیله و یه خونه بزرگ خریدم چرا باید پدر مادرامون این همه اذیت بشن تو این گرونی

مشهدهسم پولدارها که همه چی روخودشون میخرن متوسطها وپایینها بستگی داره 3تا6تیکه رومیگن داماد بخره مثل یخچال گاز لباسشویی سرویس چوب فرش مبلمان خریدعروسی هم که آینه شمعدون وقرآن وحلقه ودوست لباس مجلسی یاپارچه لباسی دوتاچادر سفید ومشکی دوجفت کفش لوازم آرایش سشوارلباس زیرولباس خواب روسری ومانتو شلوار کیف خلاصه هرچی پولدارتر بیشتر وبهتر هرچی هم ضعیفترکمتر برادامادهم که دیگه کت شلوار حلقه ساعت ریش تراش ادکلن ....لباس زیر میخرن دیگه 

البته خدایی جهزیه بایدباکمک دوخانواده ودرحدتوان ونیاز باشه به خودتون زیادفشارنیارین دنیا دنیاهم که اسباب وسیله داشته باشی بازیکی پیدامیشه پشتت یه چیزی بگه قدنیازتون بخرین وبراخودتون زندگی کنید

ما سمنانیم 

جهزیه من همه چی بود بجز سوتی تصویری 

جهاز شوهرمم یه تخته فرش و یه ست ظرف و قاشق و چنگال و قابلمه و سماور و لحاف و متکا و پتو و خونه 

ینی جهیزیه من یا جهاز و خونش یکی درامد 

سرعقد هم ما براش کت و شلوار و ساعت و حلقه و سکه تمام و بعد هر عید یه ربع سکه و تولدش پدرم پول فیلمبرداری عقدمونو داد  لوازم ارایشش و دو سه دست لباس بیرونی

اوناهم برام نشون و ۴ تا النگو یه سرویس و حلقه و ساعت و لوازم ارایشی لباس مجلسی و لباس نامزدی و چادر گرفتن

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
بنظرم رسم بدیه جهیزیه دادن فشار به خانواده دختر خیلی میاد تو این گرونی البته من خانوادم وضع مالیمون ...

چرا رسم بدیه؟ زندگی مشترک یعنی هر دو طرف باید فعال باشن. نمیشه هم که همه چیزو پسر بگیره فقط دختر بره سر زندگی اماده