2777
2789

میدونم اینجا تاپیک خیانت زیاد زده شده ولی ببخشید انقدر از غروب تا حالا حالم خراب شد نتونستم تاپیک بزنم

امروز مامانم ناهار عموم اینا و دخترعموم رو دعوت کرده بود من وایندخترعموم هروقت همو میبینم همش باهم راجع به صورتمون و مثلا اینکه چی کار کنیم قیافمون خوب بشه صحبت میکنیم دو سه سالی میشه دخترعمو خیلی تو خط اینه که به قیافه برسه و اینا ۴۰ سالشه و یه دختردایی اصلا هم قشنگ نیست فوق العاده عم با شوهرش عاشق معشوق بودن

دوبارهامروز از لحظه ای که اومد داشتیم راج مثلا تزریق چربی و اینا صحبت میکردیم یا مثلا میگفت من میخوام اینجای گوشمو سوراخ کنم خیلی س ک سیه و از این حرفا

لحظه ای هم که اومد گفت یکی از استادم،ن بهم گفته اصلا بهت نمیاد ۴۰ سالت باشه بهت میاد سی باشی این گفت خب منم فکر کردم همینطوری داره میگه 

اصلا باورم نمیشه که از یارو خوشش میاد الانم هنگ بخدا فکر میکنم خواب میبینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چون خوشش اومده میگی خیانت کرده ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

کم کم دوزاریم افتاد گفتم اما مگه تو شوهر دوست نداری گفت چرا دوسش دارم ولی دلم عشق میخواد چند وقت پیشم عاشق همکلاسی شده بودم انقدر رفتم مشاوره خدا رو شکر بخیر گذشت ولی دلم عشق میخواد منم هی میگفت مگه شوهر دوست نداری میگفت چرا ولی دیگه ۱۸ سال گذشته دیگه خیلی برام تکراری شده

گوش سوراخ کردن ن تنها س.سی نیس بلکه خزه😂😂😂اینو گفتم بهش بگی نکنه این کارا رو با خودش

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
گفت مشاوره بهم گفته مال سنته بعد خوب میشی

هاان؟😐😐😐مال سنته؟مگ ۱۸سالشه بعضیا همسن این خانم نوه ام دارن😆😆😆

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
وا به شما چه خب🤔 حالا گفته خوشش میاد خائن شد ؟؟؟؟

من نگفتم به من چه گفتم انقدر حالم بد شده اینجا تاپیک زدم بعدشم کلی باهم چت کرده بودن یه لحظه نشون داد پسره نوشته بود خیلی نازی و اینا

هاان؟😐😐😐مال سنته؟مگ ۱۸سالشه بعضیا همسن این خانم نوه ام دارن😆😆😆

بخدا دخترش هم قد خودش شده و اینو میدونم بلحاظ عشق و عاشقی واقعا از شوهرش تامین خیلی ازش بدم اومد