2789
عنوان

خرید عقد

174 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من سرویس طلای ارزون خریدم ولی حس میکنم با این کارم ارزش خودمو آوردم پایین، همسرم پول داشت ولی گفت برای بزرگ کردن خونه کنار گذاشته بودم. پدرش هم هیچ کمکی بهش کرد(همسرم خودش نخواست). الان حس بدی دارم، میگم کاش یه چیز سنگین تر برمیداشتم. چرا باید من الان جهیزیه خوب ببرم ولی اون یه سرویس طلای خوب برای من نخرید.حس میکنم اشتباه کردم.

نظرشما چی هست؟

مهم نیست اصلا. خدا دل خوش بده بهتون فکر کن چند کیلو طلا داری تو کمد. جهازم ب عرفش ببر. زیادی نبر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب موقعیتای دیگه که خواست طلا برات بخره جبران کن و یه چیز سنگین بردار که توو دلت نمونه

ماهی را هر وقت از اب بگیری تازس

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

عزیزم مگه دور از جون زن جنس یا کالاس که با طلا بخوان براش ارزش و قیمت تعیین کنن -این حرفا از ذهنتان دور کنید -جهیزیه هم در حد عرف ببرید و خودتان به زحمت نندازید- وظیفه ای ندارید- در حد توان جهیزیه ببرین

اگه همسرت قدر میدونه چه اشکالی داره،این قدر فرصت داری که بعدها طلای خوب برداری

جهیزیه هم کاملا معمولی ببر،سر فرصت با خنده و مهربونی به همسرت یاد اوری کن که من به خاطر تو و زندگیمون این کارو کردم ایشاالله بعدها برام جبران میکنی

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....

چرا سبک برداشتی؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

این حرفا چیه؟ ارزش خودتون رو با طلا میبینید ! والا من از خدامه خونه ام زودتر اماده بشه ولی طلا نداشته باشم چون رسم ما هم خییلی طلا باید بدی هم کلی گرون شده 

طلا بنظرم هر چی ریزتر شیک تر 

لطفا واسه خودتون احترام قائل بشید و اینجوری ارزشتون رو پایین نیارین ضمن اینکه شما نباید اجازه بدید کسی چنین حرفی بزنه چه برسه خودتون بیان کنید

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 

الان مثلا من چهار سال پيش چهار ده ميليون سرويس خريدم ارزشم رفت بالا ولي در عوضش انگشتر نشونم نه جواهره هم پانصد تومن واسم خريد مادر شوهرم با اينكه داشتن

ولي همسرم بهترين هر كاريو واسم انجام داد 

همه اينارو كفتم كه بهت بگم شوهرت اگه به اندازه خودش بهترينارو به موقعش واست انجام ميده غصه اين چيزارو نخور هميييين

این حرفا چیه؟ ارزش خودتون رو با طلا میبینید ! والا من از خدامه خونه ام زودتر اماده بشه ولی طلا نداشت ...

منظورم اینه نخواسته بیشتر برام هزینه کنه. 

منظورم اینه همسرم برام ارزش قائل نشده

باهم صحبت کردیم گفت انقدر میتونم هزینه کنم. ولی بعد عقد خودش گفت انقدر پول داشتم ولی برای خونه کنارگ ...

اگه خرف زده بودین قبلش که نمیتونستی کاری بکنی،فکر کردم خودت تصمیم گرفتی ارزون تر بگیری،درضمن الان طلا واسه اقایون حکم پس اندازو داره نه اموالی برای زن،زیاد حرص نخور جانم،فدای سرت،جهیزیه هم لازم نیست انچنانی ببری،اندازه نیاز ببر❤

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋