2777
2789
عنوان

بیاید فالبازی با عکس دست😅 (البته از نوع فان )😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 12958 بازدید | 808 پست
۲۱ سالته مهندس کامپیوتری الانم یه عالمه کد و برنامه توی ذهته😜😜

نچ ۱۸ سالمه ارزو مهندس کامپیوتری رو دارم و دارم واسش تلاش میکنم 

میشه واسه مشکلمون یک صـــــلوات بفرستید ؟؟ 💓☜پروردگارا یاری ام ده تا بشود همان ک صلاح است ☞
خخخخخ یاداشت کن امین اباد 😁😂😂😂😂😂

ادرس میدی شاید دزد باشم .من داشتم امتحانت میکردم .اینا درس زندگیه اویزه ی گوشت کن😌

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادرس میدی شاید دزد باشم .من داشتم امتحانت میکردم .اینا درس زندگیه اویزه ی گوشت کن😌

عزیزم الکی گفتم اصلا نمیدونم امین اباد کجاست 

فقط تو راهنمایی میخواستیم کسی و مسخره کنیم میگفتیم از امین اباد اومده خخخ

میشه واسه مشکلمون یک صـــــلوات بفرستید ؟؟ 💓☜پروردگارا یاری ام ده تا بشود همان ک صلاح است ☞
عزیزم الکی گفتم اصلا نمیدونم امین اباد کجاست  فقط تو راهنمایی میخواستیم کسی و مسخره کنیم میگفت ...

مسخرم میکنی ،😠😠😅😅

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
منم حدس بزنید لطفا    

اممم ی مدت چشم چپت میپرید بعد میخواستی ۴ کیلو هم چاق شی فقط در همین حد بچه هم نداری 

منم حدس بزنید لطفا    

لاغری.دوست داری یه ۳ ۴ کیلو چاق بشی .خوشگلی ،اما به من نمیرسی😩راستی فرش منم همینه✋